Zelf in controle blijven

Results 1 to 4 of 4
 1. #1

  Zelf in controle blijven

  Vorige week heb ik op een feestje een HB8.5 gesproken die ik al langer ken. Het openen van haar was geen probleem aangezien ik haar al langer ken. Het gesprek van mijn kant ging echter wat stroever, aangezien ik niet precies wist waar ik het met haar over moest hebben. Elke keer als ik stilviel bleef ik echter oogcontact met haar houden, waarna zij het gesprek weer oppakte (wel goede compliance test ). Als eerste vraag ik mij dan ook af welke routines/technieken jullie gebruiken als een gesprek stil dreigt te vallen?

  Uiteindelijk verliep het gesprek best redelijk, totdat een vriendin kwam vertellen dat zij naar huis ging. Zij besloot daarop om mee te gaan. Aangezien ze stage loopt in Den Haag stelde ze zelf voor om een keer iets te gaan eten (en via hyves wat af te spreken). Echter, op dit moment is ze niet heel veel meer in DH. Om het concreter te maken heb ik haar dan ook gevraagd wanneer ze weer in DH is. Ze antwoordde erop dat ze komende week een afspraak heeft in DH. Was dit verstandig om te doen? Ook zei ze dat we wel via hyves wat konden afspreken. Ik ben er echter bang voor dat ze hier niet meer op terug komt en ik wil zelf de controle in handen houden. Is het verstandig om haar als eerste een bericht te sturen?

  Thx voor de feedback! 2. #2

  Om antwoord te geven op je eerste vraag; persoonlijk heb ik een aantal "canned" verhalen oftewel routines die je kan stacken, maar ook eventueel gebruiken als je in een gesprek zit en het opeens een beetje doodloopt, in deze verhalen zitten natuurlijk ook DHV spikes dus dat is helemaal mooi meegenomen
  En ik zou gewoon proberen zo direct mogelijk te zijn met je HB, gewoon zeggen ik ga zaterdag uit met wat vrienden want to tag along?, en als ze ja zegt is dat mooi meegenomen zegt ze nee dan weet je meteen dat het de moeite niet meer is.
  Hoop dat je er wat aan hebt

 3. #3
  Join Date
  Apr 2009
  Gender:
  Location
  Randstad
  Posts
  275

  Focus niet teveel aandacht op die ene dame. Zorg dat je gewoon een bestandje hebt met een stuk of 10 dames waar je uit kunt vissen. 1 loss is dan niet zo erg meer.

  Met een houding van: 'het maakt niet uit, het lijkt me leuk om af te spreken maar anders niet', heb je juist veel meer succes.

  Ik zou gewoon haar als eerste contacteren en to the point zijn en niet needy overkomen. Het liefst bellen, mits je een goede phonegame hebt uiteraard.

 4. #4

  Quote Originally Posted by Eclectican View Post
  Focus niet teveel aandacht op die ene dame. Zorg dat je gewoon een bestandje hebt met een stuk of 10 dames waar je uit kunt vissen. 1 loss is dan niet zo erg meer.
  I know, ik ben op dit moment echter mijn bestand met mooie dames nog aan het opbouwen . Het maakt mij eerlijk gezegd ook niet uit of ik haar ook daadwerkelijk versier, voor haar genoeg andere HB's. Het enige waar ik mee zit is dat ik op dit moment mijn game wil verbeteren. Bij de meeste vrouwen die ik al langer ken heb ik er geen enkel probleem mee om een goed gesprek mee op te bouwen. Bij haar lukte dat echter niet. Er zit dan denk ik ook niets anders op dan zoals Spiderweb zegt een aantal verhalen in te studeren...

Similar Threads

 1. Creating Obsession, Gaining Controle
  By mr_high_life in forum Relationships
  Replies: 4
  Last Post: 02-01-2008, 02:13 AM
 2. korte time-out of bij haar blijven?
  By Jaus in forum Nederlands
  Replies: 10
  Last Post: 10-07-2007, 11:10 AM

Bookmarks

Posting PermissionsFacebook  Twitter