Bang om te daten?
Results 1 to 3 of 3
 1. #1

  Bang om te daten?

  Hee allemaal!

  Ik zit in de volgende situatie met een meid.
  We hebben elkaar een keer ontmoet met uitgaan. Daar nummers uitgedeeld en sindsdien regelmatig contact via Whatsapp. We hebben een keer gedate samen in November ( uit eten gaan, zie http://www.theattractionforums.com/n...tml#post887003 ). Die date liep niet echt super gladjes, maar was wel gezellig. Daarna weer regelmatig contact gehad, tot ca. Januari. Daarna eind Februari weer contact gezocht met haar, en toen gaf ze aan dat ze me 'stiekem' wel leuk vond. Ze vroeg of ik zin had om een x wat te gaan drinken met haar.
  Tot nu toe is er niet echt iets van gekomen, omdat ze toch bang is om af te spreken. Ik heb bij haar veel sociale waarde en ze is een beetje jaloers dat ik met andere meiden omga (foto's op facebook etc...). Ze twijfelde erg om af te spreken, en ik heb haar toen de keuze gegeven om óf wel óf niet meer af te spreken. Uiteindelijk koos ze voor het laatste.

  Ze vindt me leuk, maar wil niet met me afspreken? Ze heeft me verteld dat ze niet op zoek is naar een vriendje en dat ze bang is om gekwetst te worden.

  Hoe ben ik in deze situatie terecht gekomen? Hoe kom ik hier weer uit? Ik heb geen one-itis ofzo, totaal niet bij deze meid. Maar ben toch benieuwd hoe men zou handelen om heiruit te komen. (ter lering) 2. hmm als ik het zo lees, mischie moet je eerst een date doen met wat minder druk, gewoon eentje voor plezier, midget golven ofzo.
  op die date dan wat comfort building, deel geheimen dat werkt altijd heel goed.
  daarna nog een keer proberen af te spreken thuis.

  alle andere drop je comment, we zijn hier om elkaar te helpen!

 3. inderdaad de comfort is er niet echt probeer haar anders eens uit te krijgen met haar vriendinnen? Dit is inderdaad riscant maar als je met een groep gaat paar vrienden die niet totaal sociaal awkward zijn dan kan je haar alleen kriijgen. comfort is toch moeillijk te bouwen over facebook/watsapp. Als je haar alleen hebt dan kan je dus meer comfort bouwen, maar heeft ze toch als ze bang is toch de kans om terug te gaan naar haar vriendinnen. Als je goed bent is dit inderdaad niet nodig

Similar Threads

 1. Not sure if I should go for the bang
  By masterH in forum General Discussion
  Replies: 1
  Last Post: 02-23-2012, 09:09 PM
 2. Bang...
  By Barbaris in forum Newbie Discussion Forum
  Replies: 7
  Last Post: 05-27-2010, 12:44 PM
 3. Bang the 4 for fun?
  By BTank in forum Newbie Discussion Forum
  Replies: 5
  Last Post: 01-25-2010, 05:21 PM
 4. Online daten..
  By Adr3n4L1ne in forum Nederlands
  Replies: 1
  Last Post: 04-11-2009, 03:08 PM
 5. sticking point bang bang
  By Mavenn in forum Field Reports
  Replies: 1
  Last Post: 10-15-2007, 11:23 PM

Bookmarks

Posting PermissionsFacebook  Twitter