Advies gevraagd

Thread: Advies gevraagd

Results 1 to 9 of 9
 1. Advies gevraagd

  Hallo iedereen!

  Ik had graag jullie advies gevraagd, ik zit momenteel vast en ik weet niet goed hoe ik nu verder moet.

  Afgelopen weekend was ik met een vriend uitgegaan. Mijn vriend had een vriendin meegenomen en haar zus. Ik kende geen van beide meisjes, maar mijn vriend stelde me onmiddellijk voor en ik ben vrij sociaal dus dat probleem was snel van de baan. Ik was niet echt van plan om die avond mijn PU skills te gaan oefenen (ik was de dag ervoor al weggeweest), maar gewoon een gezellig avondje uit met een vriend. De avond vorderde, we hadden plezier en ondertussen leerde ik de meisjes ook kennen. Zo waren we gezellig aan het babbelen toen ik plots kriebels begon te krijgen. We waren naar een ander café gegaan waar de muziek stiller stond (en we dus fatsoenlijk konden spreken) en waar een gezellige fijne sfeer hing.
  Ik was met de zus van die vriendin aan de praat geraakt en ik realiseerde me dat ik verliefd werd op haar. Hoewel we aan het praten waren over koetjes en kalfjes, was ze heel geïnteresseerd in wat ik te vertellen had. Zo liet ze geregeld vallen dat ze vond dat ik leuke hobbys had en ze vond mijnn studies interessant. Ook kwam ze dichterbij naarmate het gesprek vorderde, sprak ze in mijn oor en zocht ze oogcontact. In mijn zicht, duidelijke Signs of Interest.
  Maar jammer genoeg konden de meisjes niet de hele avond blijven en moesten ze terug weg. Toen we afscheid hadden genomen bleven mijn vriend en ik dus nog over. We spraken nog wat en ik, stapelverliefd, had al tegen mijn vriend verteld dat ik haar wel zag zitten enz. Toen kreeg mijn vriend een sms van zijn vriendin dat haar zus vond dat ze zeer fijne vrienden had en ze het een reuze avond vond. Aangezien ik het grootste deel van de avond met haar zus had doorgebracht ben ik er vrij zeker van dat het over mij gaat.

  Maar nu zit ik dus met een probleem. Wat nu? Daar komt ook nog eens bij dat ze aan de andere kant van het land woont, dus kan ik niet zomaar afspreken met haar. Ik zal me dus moeten wenden tot de hedendaagse technologie om met haar af te spreken, iets wat ik zoveel mogelijk probeer te vermijden.
  Wat stellen jullie voor om nu te doen? Moet haar msn en/of gsm-nummer regelen en wat dan? Of moet ik mijn vriend verder het contact laten regelen?
  Deze week ziet mijn vriend die vriendin dus terug en dan ben ik benieuwd of er nog gesproken zal worden over ons, mijn vriend weet alvast hoe het in elkaar zit.

  Alvast bedankt!



 2. #2

  Ik zou persoonlijk niet te lang wachten met aktie anders verliest zij de mindset van die avond.
  Volgens mij moet je toch gewoon via jou vriend het nummer van haar achterhalen.
  Als je het vraagt aan de zus van je vriend weet je ook gelijk of het goed zit omdat zussen alles met elkaar bespreken.
  Als die zus het nummer geeft zit het goed, als ze twijfelt of dat niet doet weet je ook genoeg.
  De zus is eigenlijk een perfecte manier om te checken of ze jou ziet zitten.
  Als je het nummer krijgt dan gewoon op een leuke manier haar bellen/sms'en.
  Vooral belangrijk is het zo snel mogelijk doen, anders lijkt het een AFC aktie.

 3. #3

  Laat die vriend van jou een een tweede avond regelen. Ga spontaan een stad in of i.d.

  En regel dan zelf haar nummer of msn of iets :P

 4. Ok, ik heb via haar zus dr msn geregeld. Maar nu zit ik dus vast in het msn stadium...
  Wat is de volgende stap? Zo snel mogelijk op afspraak gaan of eerst rustig wat comfort bouwen via msn?

 5. #5

  comfort bouwen via msn is heel erg makkelijk en kan snel gaan. je hoeft namelijk helemaal geen last te hebben van vast lopers of angst over wat je gaat zeggen. je kan over ieder antwoord zolang als je wil nadenken! :P
  je kan alles helemaal uitspelen en ook zij zal vrijer zijn als ze niet face to face met je praat.
  na een tijdje vertel je haar ineens spontaan dat je echt heel veel plezier hebt als je met haar "babbelt". als het goed is zal ze nu het zelfde zeggen.

  PUA: weetje?.... ik heb echt ontzettend veel lol als ik zo met je babbel :P
  HB: ja ik ook! ik vind het echt gezellig
  PUA: moeten we ook een keer met een kopje koffie doen
  HB: lijkt me leuk!

  zoiets moet het worden. ik doe dit ook heel vaak omdat ik via msn vaak niet echt leuk vind. ik wil zo snel mogelijk echt met haar praten.

  ik hoop dat je er wat aan hebt! succes!

  aryaro

 6. msn tot minimum beperken,

  Ik zou het gebruik van msn tot het minimum beperken.
  Aangezien het nooit zo lekker werkt als real-life.
  Er is een grote kans op misverstanden, en ook grapjes en andere spontane dingen komen niet goed over op msn.

  Nu is het probleem dat jij aan de afstand tot haar verbonden zit, dus is msn wel een voordeel, maar niet de oplossing.
  Probeer zo snel mogelijk haar telefoonnummer te achterhalen, dit is spannender (voor jou, maar nog meer voor haar). En leg daar contact mee.
  Per telefoon kun je al meer tricks toepassen dan op msn.

  Maar het beste is natuurlijk gewoon een date regelen.
  F*ck die afstand, ga ervoor.

  Als je haar wilt verleiden doe je dat in het echt, en niet op msn.

 7. Bedankt voor de reacties!
  Ik heb haar momenteel al op msn gesproken, heb telkens geprobeerd om het via een leuke manier te doen en zo weinig mogelijk de AFC manier gebruiken (tenzij het echt niet anders kan uiteraard). Haar reactie was telkens positief en ik denk wel dat ze het kon appreciëren. Maar inderdaad, ik gebruik msn ook liefst zo weinig mogelijk maar in dit geval is het echt de enige manier.

  Volgende keer ga ik haar gsm-nummer regelen en een date vastleggen.

 8. Ok, ik heb het verkloot en ik zie momenteel geen uitweg meer.

  Ik heb haar dus een aantal keer gesproken op msn, alles ging in mijn ogen nog zoals het moest. Afgelopen week was het mijn verjaardag dus heb ik dat subtiel laten vallen waarop ik een mailtje van haar in mijn inbox kreeg. Ik was aangenaam verrast, want ik had het totaal niet verwacht. Dus bedankte ik haar via msn wat later en spraken we nog wat. Toen heb ik een fout gemaakt want ik heb haar mijn nummer gegeven en gewacht tot zei mij zou sturen ipv andersom. Ook ben ik haar meer en meer beginnen complimentjes geven en werden mijn gevoelens voor haar steeds duidelijker (veel te vroeg blijkbaar want we zaten nog niet in comfort). Die fout besefte ik jammer genoeg net te laat, want het was al gebeurd.
  Ze stuurde me kort daarop een berichtje, en ik stuurde daarop:
  "Ze stuurt hem omdat ze hem hem blijkelijk wel leuk vind" (Achteraf gezien een volledig misser) en ik kreeg een berichtje terug dat ik realistisch moet zijn en er nooit iets zal kunnen zijn. Maar wel dat ze nog vrienden wil blijven en ze vroeg of ze me nog eens zou zien.
  Duidelijk in de LJBF-zone dus. Naar mijn mening heeft de lange-afstand tussen ons de das om gedaan en heb ik waarschijnlijk te snel gehandeld. Ik wou te veel te snel en dat leidde tot AFC praktijken. Ook speelt het feit mee dat ik alles via msn en sms heb moeten doen, totaal mijn ding niet. Ik heb haar ook niet meer gezien, sinds onze ontmoeting. Ik was, achteraf gezien, te opdringerig bezig.

  In elk geval, ik wil niet dat dit in een one-itis uitdraait. Maar als jullie nog iets weten wat me terug op de baan kan brengen is die commentaar meer dan welkom! Gewoon de vriendschap onderhouden of laten afkoelen en eventueel later opnieuw proberen?

  Maar het belangrijkste is dat ik hier uit leer en weet dat als me weer zoiets overkomt, hoe ik het zeker niet moet aanpakken. Dus commentaar op mijn game is meer dan welkom!

 9. #9

  Als het mogelijk is haar op één of andere manier nog via je maat te zien dan kan je het missch nog rechtpraten. Evt via telefoon kan je terugkomen op dingen die leuk waren die avond dat jullie zo'n klik hadden. Heb ik ook met mijn exvriendin, elke keer dat we het er over hebben hoe leuk het toen was merk ik dat ze ineens veel meer naar me toe trekt. Maar idd lijkt er op dat het lastig wordt.

  Succes

Similar Threads

 1. SMS advies 2
  By Sarp in forum Nederlands
  Replies: 5
  Last Post: 08-28-2009, 02:56 AM
 2. SMS Advies gevraagd
  By wakeforceholland in forum Nederlands
  Replies: 6
  Last Post: 08-26-2009, 08:15 AM
 3. advies nodig
  By Broeder C in forum Nederlands
  Replies: 1
  Last Post: 04-27-2009, 10:12 AM
 4. Deskundige hulp gevraagd
  By Funfactory in forum Nederlands
  Replies: 7
  Last Post: 01-14-2007, 09:20 AM
 5. Mijn (voorlopige) game - Advies gevraagd
  By chaoske in forum Nederlands
  Replies: 4
  Last Post: 10-01-2006, 01:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions



Facebook  Twitter