Ny dude

Thread: Ny dude

Results 1 to 2 of 2
 1. #1

  Ny dude

  Hei folkens. Eg er ein ny dude frå Kristiansand. Eg driv på og leser the Game no, og har lest ein del frå DeAngelo. Veit ikkje om det er naudsynt med ein ny introduksjon, men eg er her fyrst og fremst for å finna nokon å dela erfaringer med i Noreg. Eg er ein politisk aktiv student, som for augeblikket er meir nøytral i forhold til det meste. Medlem av Raude Kors Ungdommen. Antikapitalist, men det har ingenting med saka å gjera.

  Eg er 21 år, og dei fleste venane mine er betre med jenter enn eg er. Eg har jobba med forbetring sidan eg blei dumpa av kjærasten min i starten av februar, ei veke før eg kom heim frå seks veker i Afrika. Me hadde vore saman i seks månader. Eg hadde ingen veg å snu før eg tilfeldigvis såg ein reklame til eit program som heiter "Ex^2" (Ex-Squared). Då byrja eg å forstå kvinnfolks måter å vera på. Eg las gjennom det systemet, og eg kom over eksen min hyperfort. Etter det har eg lest nyhetsbrevet til DeAngelo, og fekk anbefalt å lesa the Game av ein kompis som just kom ut av hæren, virker som alle soldatene i den norske armé har lest boka. Uansett, eg tok til å lesa boka og er no halveis gjennom. Boka fekk meg til å leita opp dette forumet. At det var ein norsk del her er jo rett og slett genialt. Elsker Cocky&Funny konseptet til DeAngelo, det funker kjempebra!

  Eg har langt hår, skjegg og bart, skjegget funker som ein bra peacocking, men eg vil ta det eit hakk lengre, ikkje like langt som mystery og style då.

  Nokon som har lest Dating to Relating? Eg har lyst å få tak i den boka, eller i det minste veta meir om ho.

  Håper å få kontakt med folk rundt om i landet,
  PhaNax 2. #2

  Hei phanax, hvor gamer du i krsand?

Similar Threads

 1. Called out, BY A DUDE!
  By Gage in forum The 18-21 Forum
  Replies: 4
  Last Post: 08-27-2008, 07:17 PM
 2. A european dude comes along
  By oks in forum Introductions
  Replies: 1
  Last Post: 05-17-2007, 04:56 AM
 3. London dude
  By speedyatetree in forum Introductions
  Replies: 2
  Last Post: 01-14-2007, 05:47 PM
 4. Replies: 3
  Last Post: 07-15-2006, 11:13 PM
 5. sf dude
  By Mata Leao in forum Introductions
  Replies: 0
  Last Post: 05-12-2006, 10:42 AM

Bookmarks

Posting PermissionsFacebook  Twitter