Quote:
Originally Posted by MichalPL
Proszę o zbanowanie Rubikona, z powodu jego wrogiej działalnosci dla Systemów Love Systems , Lajfstajlowych Badboy Lifestyle oraz Tajemniczych Warsztatów Mysterego.
Jednocześnie oskarżam Rubikona o bycie klonem "Piotrek1986".
Dlaczego jesteśmy za indirectem?
M.
|
Oho, kolejne przydupasy uwo.pl i innego ścierwa. Jestem Rubikonem, i kim jeszcze?? Może jeszcze jestem Recoilem, Grzesiakiem i wszystkimi naraz??? To oczywiste że Rubikon to inna osoba! Ale według was Rubikon to ja, no cóż, wasza sprawa że tak myślicie. Pewnie Rubikonowi też zalezliście za skórę swoim kozaczeniem, wygrzebywaniem i cytowaniem jego starych postów żeby się podlizywać całęmu uwo.pl i innym pajacom. Popieram to co robi Rubikon, skoro go wkurzaliście to teraz macie za swoje. Serwer uwo.pl powoli pada, serwer tego forum również padnie za te wasze fałszywe oskarżenia. Jak nie na lover.pl banda kozaków to na uwo.pl Jak nie na uwo.pl to tutaj. Pamiętajcie, że teraz uwo.pl beknie za swoich przydupasów, i wasze forum też beknie, forum.lover.pl też pójdzie w pizdu, kozaczcie dalej zakompleksieńcy, a wasze fora zostaną rozpieprzone. Nie ja stoję za atakami na serwer uwo.pl ale popieram osoby które to robią. Już dawno im się należało rozpieprzenie serwera. Kozaki w necie, a w realu jednostrzałowce.