The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 08-20-2008, 12:33 PM
Don Corleone's Avatar
Don Corleone Don Corleone is offline  - Male

Default taka opowiastka

Minelo poltora miesiaca. Pracuje sie dosc dobrze. Gdyby nie kroliczki, to praca bylaby nudna. Bylo kilka domkniec z numerem. Mimo wszystko najlepsze akcje zdarzaja mi sie przypadkiem. Oto najlepsza z nich.

Dziewczyna kumpla pracuje w kawiarni. Przychodze do niej czasami zeby napic sie czegos za free Ostatnio poznalem jej kolezanke. Hb8-9... jak zobaczylem to usiadlem, doslownie. Jedyna rzecz ktora mnie troche martwila.. to wiek... 16 lat Zawsze smialem sie gdy ktos mi mowil o lasce... duzo mlodszej... ale tym razem mowie powaznie - wyglada bosko. Raz z wieksza grupa poszlismy na piwo, troche pogadalismy. Pozniej umowilismy sie ... ale juz tylko we dwoje. Spotkanie bylo naprawde zaskakujace. Balem sie braku porozumienia, ze wzgledu na roznice wieku. Nic bardziej mylnego. Najlepsze ze ona sama zaczela KINO... posiedzielismy troche no i k-close. Wczesniej umowilismy sie ze pod koniec tygodnia na impreze pojdziemy. Przy rozstaniu... umowilismy sie na jutro .. czyli dzis i co... dostaje oczywiscie smsa ze niestety przeprasza ale nie moze dzisiaj. Moja odpowiedz byla nastepujaca: To w ramach przeprosin wymysl cos ciekawego na nastepne spotkanie. Nie odpisala. W zasadzie to tyle. Nawet nie wiem... powiem szczerze... chcialbym do niej zadzownic, ale nie mam ochoty sluchac glupich wymowek. A impreza na koniec tygodnia?... Biore pod uwage zapomniec o tym. Nie wiem czemu, ale cos mi tu nie gra. Kiedy ktos mnie pyta co zrobic w takiej sytuacji to zawsze wiem co powiedziec... kiedy samemu jest sie w takiej sytuacji dobrze jest miec kogos kto oceni na chlodno. Chyba udalo mi sie jakos obiektywnie to ocenic. Dziewczyna chce sprawdzic jak zachowam sie przy takim obrocie sprawy. Zauwazylem ze mam problem zeby sie o cos postarac. Jak cos jest, to jest... a jak nie ma ... to tragedii nie widac. Troche mnie to martwi. Caly wieczor mialem silna rame... mowa ciala byla naprawde ok... spojrzenia itp... a dzis... prawie zapomnialem ze jestem nagroda. Chcialem dzwonic po tym esemsie. Dalem rade. Teraz proba. Zobaczymy. Bede informowal na biezaco.

Pozdrawiam,
Don Corleone.

#2 (permalink)  
Old 08-21-2008, 02:38 PM
Don Corleone's Avatar

Hmmm... no to milo mnie podsumowales Nie ukrywam ze roznica wieku jest duza. Mimo to rozmowa z nia wyglada sensownie. Poza tym jej wyglad naprawde robi wrazenie. Nie wiem czy w poscie wysmiales mnie, czy ucieszyles z mojego "powrotu"... mimo wszystko ciesze sie ze napisales, Don Rubikonie

Kontynuujac watek, dzisiaj napisalem do niej esa, czy wszystko ok... ze sie nie odzywa... dostalem odpowiedz, ze jest kolejnym egzemplarzem w mojej kolekcji - tak sie sklada ze poznalem jej kolezanki z pracy i ich numery tez bralem i z jedna tez sie umowilem. Napisalem ze moze czuc sie jak egzemplarz, jesli czuje ze miedzy nami do niczego naprawde nie doszlo. Tyle. CO bedzie to bedzie. Ja wiem jedno. Podoba mi sie i chce ja poznac. Tyle ode mnie

Mam nadzieje ze wiecej nie uslysze tekstow z 8-latkami

Pozdrawiam,
Don.
  #3 (permalink)  
Old 08-22-2008, 07:30 AM
MichalPL MichalPL is offline  - Male
I got my ass Banned kthxbai :)

Rubikon, ty świrze, kolejny klon. LOL
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-26-2008, 04:37 PM
mike_pl mike_pl is offline  - Male

Siema, tez mam pewna opowiastke...

Planuje powtórzyć akcje ktora calkowicie spapralem tydzien temu, przydalaby sie jakas rada od wymiataczy

Sprawa wyglada tak:
Tydzien temu wybralismy sie z kumplem z rana w strone miasta zalatwic kilka spraw. Po drodze jest liceum i sporo fajnych lasek mozna po drodze spotkac, ale do rzeczy. Mijalem pewna dziewczyna, wpierw nie zauwazylem jej nawet, zwrocila moja uwage...poniewaz widac bylo ze juz od jakiegos czasu wpatrywala sie w moje oczy. Oczywiscie odwzajemnilem spojrzenie. Juz nie pamietam czy sie usmiechnela czy nie, ale miny zlosliwej na pewno nie miala To jest wlasnie ta zmarnowana szansa, bo poszedlem dalej, kolega niezabardzo wyjsciowy, moglyby jakies jaja wyjsc jakby za mna poszedl i cos glupiego walnal.
Planuje sie z nia umowic, tylko teraz to trzeba naprawde dobrze rozplanowac, wiadomo jak to z licealistkami, jak bedzie szla w grupie to sie moze speszyc kiedy ja zaczepie i nic z tego nie wyjdzie. Wyglada na normalna spokojna dziewczyne, ma 18 lat z tego co sie dowiedzialem.

Jak byscie sie do tego zabrali ? Jak uda mi sie ja spotkac to planuje odrazu zgarnac ja na bok i umowic sie na kawke, lub wziac nr kom. -dobry pomysl ?
Jaki tekst byscie uzyli w tej sytuacji ?

W tygodniu zdam relacje jak poszlo.

PS sorry ze nie uzywam skrotow, nie jestem jeszcze do konca w nich obeznany
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10-06-2008, 04:00 AM
clodoaldo clodoaldo is offline  - Male

Weź ją na instant-date , nie wazne o czym mowisz. Pamietaj, jak najwiecej kino i zdecydowania z Twojej strony.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 10-16-2008, 04:25 PM
marcin marcin is offline  - Male

a jak ona kogos ma??
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 10-27-2008, 12:01 PM
Don Corleone's Avatar

Jesli kogos ma, to nie jest to Twoj problem Ty nic nie tracisz podejsciem do niej, a ona zyskuje okazje poznania fajnego kolesia, ktory bedzie potrafil ja wysluchac i sprawi ze bedzie mogla latac Kiedys mialem sytuacje ktora tutaj opisywalem... dziewczyna powiedziala mi ze ma narzeczonego, odparlem ze to nie moj problem. Ona na to ze to jej problem... i tu juz mialem riposte - skoro Twoj narzeczony jest dla Ciebie problemem... to cos tu jest nie tak

Nie lam sie, powiedz ze chcesz sie z nia umowic i glowa do gory. Wszystko jest tak... jak Ty tego chcesz. To co czujesz determinuje jak postrzegasz sytuacje. Czujesz radosc ze mozesz poznac nowa osobe... dlatego sie boisz ze cos spieprzysz. Nic nowego Kazdy z nas tak ma

3mam kciuki i pozdrawiam,
Don.
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules