Quote:
Originally Posted by Storm_PL
Kompletnie nie rozumiem tego typu zachowania.
Rubikon, po przeczytaniu pierwszego posta kiedy "oskarżałeś" seduction community, znalazłem tam bardzo duzo przemysleń zgodnych z moimi spotrzeżeniami, zgadzams ie w duzej miezre z tamtym watkiem, nie odpisywałem długo, bo chciałem ułozyc sobie to odpowiednio w głowie, zeby napsiac to przy uzyciu takiej formy aby nie bylo nieporozumien i kazdy mogl zrozumiec punkt odniesienia który chciałem tam zawrzeć.
Rozumiem, ze nie mogles sie doczekac i zalozyles kilka innych dowcipnych tematów.
Ja równiez stracilem juz wczesniej motywacje, do pisania czegokolwiek na tym forum, a nie lubie przyjmowac na siebie ramy "paralityka - analityka" i filozofować.
Nie rozumiem, tez zachowania osób, które uwazaja to wszystko za slaba prowokacje a jednak gryzą się w tych tematach jak psy.
Pozdrawiam, wszystkich Pasjonatów Kobiet
Enjoy!
|
naturalnie, wierzymy ci na slowo. serio, wcale sie teraz nie czepiam, to co napisales wyzej to logiczna linia obrony, a rubikon jest zwolennikiem twardego logicznego myslenia. fakt, ty po prostu chciales poprzec wiekszosc racjonalnych obserwacji rubikona i w ogole splodzic traktat teologiczny o wyzszosci pieknych kobiet nad komikami estradowymi, stad zwlekales z zabraniem glosu w sprawie requiem. sad postanowil cie uniewinnic.
a tymczasem, kiedy ty w pocie czola pracowales nad traktatem, plastikowy kodziro suzuki ujawnil twoje poganskie oblicze, dymajac cie bez zabezpieczenia.
moherze_PL, WYZYWAM CIE NA POJEDYNEK!
nazwac cie jezdzcem bez glowy, to wykazac sie aktem niezmierzonego milosierdzia.
jesli nie jestes tchorzem to wyjdz wreszcie ze swojej nory, z ktorej jak dotad wychyliles sie na momencik; kiedy zorientowales sie, ze jestes nagi jak bezzebny moher - wnet z powrotem skryles sie za fasada milczenia.
moje uszanowanie i owocnego plazowania,
(jak juz odpowiednio ulozysz sobie przemyslenia w glowie i zawrzesz je w odpowiedniej formie, nie zapomnij zapuscic takze nowego FRa

)
twoj..
enjoy..