wiecie co, myslalem, ze juz nic mnie tutaj nie zaskoczy. okazuje sie jednak, ze sie grubo pomylilem. ponizej wiadomosc, jaka otrzymalem na priva:
Quote:
|
Originally Posted by PiotrekPL
czesc,
zastanawiam sie czy znalazlbys chwile czasu by wymienic sie doswiadczeniem na prywatnym kanale: gg/skype.
W moim otoczeniu brak osoby z którą można swobodnie pogadać o tym, poradzić się, czy wymienić doświadczeniem.
GG: 8157142
pozdrawiam, Piotr
|
ten kozak myslal, ze to ja jestem "prawdziwym" stormem_PL!
jak widzicie, piotrekPL, choc dopiero debiutuje, juz na starcie dal sie poznac jako material na wytrawnego kozaka. dlatego oglaszam wszem i wobec, ze z miejsca awansowalem piotrkaPL na wysoka w kozaczej hierarchii pozycje, piastowana dotad przez zasluzonego tu storma_PL. w zwiazku z tym jego obowiazki beda obejmowaly pisanie FRow z GG i IRCa, a takze relacje z plazowania w polu. kazdy FR bedzie wzbogacony o oryginalna konkluzje. mozecie tez spodziewac sie czestych wzmianek o byciu najlepsza wersja samego siebie (to nie to samo co bycie alfa), samorozwoju i pieknych kobietach.
pewnie zastanawiacie sie skad ta nagla zmiana. juz tlumacze. rubikon odbyl z naszym zasluzonym stormem_PL powazna rozmowe oko w oko i ten drugi ze wzgledow zdrowotnych przeszedl na przyspieszona emeryture. jako emeryt otrzymuje psie pieniadze, wiec odcieli mu internet. na szczescie za radio nie trzeba placic i nasz kochany storm_PL nie zauwazyl wiekszej roznicy.
w ten sposob miejsce sie zwolnilo, a ze natura nie znosi prozni, to piotrekPL bedzie najlepszym rozwiazaniem, taki jest moj wniosek.
wasz enjoy