The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 07-31-2008, 04:46 AM
PiotrekPL PiotrekPL is offline  - Male

Default Najgorszy typ kobiety - flirciara

Jakiś czas temu przy wypadzie na osiedle ze znajomym, poznałem fajną dziewczynę - jego dobrą znajomą - kumpele z podstawówki.
Kolejne spotkanie to wyjście we trójkę do klubu. Było dość fajnie, potańczyliśmy, pogadaliśmy. Przy próbie przyciągnięcia mnie do siebie pokazałem, że ma przyjść do mnie, podchodziła tańczyła przy mnie. Po wszystkim znajomy pojechał w swoją stronę, a my w swoją - odprowadziłem ją i to na tyle.
Później trochę wymiany wiadomości sms/nk i przedrzeźnianie się.
Teraz na wyjeździe pod namiotem ją odwiedziliśmy na weekend. W normalnych warunkach powiedziałbym, że dziewczyna rzuca miękkie piłki. W tym konkretnym wiem, że jest straszną kokietką. Uwielbia jak faceci zwracają na nią uwagę. Robi jeden krok do przodu i dwa w tył. Sama się nie odezwie pierwsza.
Co możecie poradzić na takie typy kobiet? Co byście Wy zrobili?
Negowałem, ale to działało do pewnego momentu.
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 07-31-2008, 05:50 AM
sou sou is offline  - Male

Odzywajac sie do niej dajesz jej za wygraną, na to właśnie liczy. Bawi sie tobą...
Tutaj chyba najlepiej pasują negi... Panna która oczekuje ze wszyscy beda za nią latać i sie nią interesować gdy natrafi na gościa który rzuca w nią negami postanowi zwróć na siebie jego uwage i go sobie podporządkować. Rób to co ona, traktuj siebie jako najważniejszego i dawaj jej znać że aż tak bardzo ci na niej nie zależy. Miałem taki przypadek niedawno
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-31-2008, 05:56 AM

SYpie negami, momentami zastanawiam się czy nie przeginam. Można z nią świetnie się przedrzeźniać. Na poczekaniu ma tak cięte riposty, że większości szczęka opada. Odzywając się daje jej za wygraną, ok - może masz racje. Tylko na nią trudno wpaść przypadkiem, więc czy wyciągnięcie jej nie jest tutaj konieczne?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-31-2008, 06:29 AM
born2bewild born2bewild is offline  - Male

neguj twardo

jak Ci nie da w twarz, to znaczy ze neg byl za slaby (lub negow bylo za malo)
jak sie rozplacze, to znaczy ze udawala mocna rame przy Tobie (czyli ma niska wartosc, a chcesz miec dziewczyne o wartosci wysokiej)

powodzenia negujac
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-31-2008, 06:59 AM

kocham takie zadziory, które po negach nie strzelają znienawidzonych przeze mnie fochów, a przy których mozna sie nieźle pobawić i pomęczyć.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-31-2008, 11:43 AM
Madjer Madjer is offline  - Male

Przypomniales mi film batmana (nie pamietam, ktora czesc) Byla tam babka, ktora wszystkich potrafila poderwac (ta co lubiala roslinki), oprocz tego dr freeze czy jakos tak. Pozniej strasznie zaczela na niego leciec, nawet chciala zabic jego zone (tego nie chcesz ;p) Chodzi o to, zebys z nia gadal, ale nie mozesz jej dawac ioi nie musisz negowac wystarczy zwykly pospolity iod. Mow, zeby chodzila z toba wyrywac laski, ze fajny z niej ziomek/przyjaciel (LJBF rulez!) itp.

Poradzisz sobie.
Madjer
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-31-2008, 03:36 PM

Quote:
Originally Posted by Madjer View Post
Mow, zeby chodzila z toba wyrywac laski, ze fajny z niej ziomek/przyjaciel (LJBF rulez!) itp.

Poradzisz sobie.
Madjer
Mówiąc, że fajna z niej przyjaciółka IMHO sam wrzucam się do worka przyjaciel... Jeżeli nie mam racji to wytłumacz jak to Twoim zdaniem działa...
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-31-2008, 05:34 PM

heh, moze dupeczka potraktuje cie wtedy jako taki zakazany owoc, z przyjacielem nie wypada, i jeszcze bardziej ją to nakręci
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 08-01-2008, 01:46 AM
Madjer Madjer is offline  - Male

SA wlasnie 2 teorie na temat tego przyjaciela. Niektorzy uwazaja, ze wrzucasz sie do woka przyjaciol, inni ze jest to b. mocny IOD. Pomysl o czym myslales kiedy jakas kobieta dala ci LJBF, moze chciales jej bardziej, tak byloby z nia. Tylko pamietaj, ze tu skutki moga byc niespodziewane. I to LJBF jest b. nieprzewidywalne. Jak chcesz uzyc to podczas chwalenia jej za cos powiedz, ze jest fajna przyjaciolka. A pozniej od razu przejdz do sexual escalation (rozmowy na temat calowania, BL wspierajacy twoja sexualnosc, np. pytanie: Ciekawe jak smakuja twoje usta.

Mam nadzieje, ze pomoglem.
Madjer
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 08-02-2008, 08:01 AM
rubikon rubikon is offline  - Male
I got my ass Banned kthxbai :)

przeciez normalny, zdrowy na umysle czlowiek, kiedy rzuci okiem na te wasze problemy i rady udzielane sobie nawzajem, z marszu sie zreflektuje:

czy wy pozazdrosciliscie stormowi_PL i chcecie za wszelka cene odebrac mu tytul idioty roku?

karol darwin mial racje, nic nie jest w stanie powstrzymac slepych sil ewolucji: kozakus pospolitus jest tylko krotkim etapem na drodze do osiagniecia wyzszego stadium rozwoju - moherus beretus.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules