The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 07-30-2008, 06:14 AM
kerehom kerehom is offline  - Male
I got my ass Banned kthxbai :)

Default nowosc: DATE AND PRAY

sluchajcie, szukalem dzisiaj jakiejs nowej rewelacyjnej metody. i prosze bardzo, kto szuka nie bladzi - odkrylem absolutnie nowoczesny sposob na plazowanie. potem dlugo sie zastanawialem, czy sie z wami podzielic ta informacja... doszedlem do wniosku, ze mimo wszystko na naszym forum przyda sie swieza krew. zapodaje wiec linka:

http://www.JESTEMMOHERKIEMISWIECIEWI...ISTEZYC IE.pl

w razie gdyby link nie zadzialal, to specjalnie dla was wklejam zawartosc tej strony:

"gratuluje odwiedzenia mojej strony! jesli tu sie znalazles, to musi byc boski znak. czytaj dalej, a zstapi na ciebie laska.

wspanialy kurs uwodzenia, ktory chce ci zaprezentowac, pozwoli wam uzupelnic wasze indywidualne braki, nabrac odwagi z HB i w ogole byc samcem anALFAbeta w interakcjach z ludzmi, np. zebyscie nie stresowali sie jak idziecie rano po bulki do sklepu, a takze osiagnac wasze wszystkie pozostale cele i bez wysilku zmienic zycie na lepsze!

i posluchajcie, co macie u mnie, a czego nie znajdziecie w innych ofertach: jezeli zamowisz moje materialy, bedziesz je gorliwie studiowal i stosowal i zdarzy sie w jakis niewytlumaczalny sposob, ze nie zdaly w twoim wypadku egzaminu, to nic sie nie martw: odeslij zamowione materialy do mnie, a ja gwarantuje ci 100% zwrot hajsu. i jeszcze doplace drugie tyle, bo juz cie lubie.

jedziemy dalej, bo to dopiero skromny poczatek mojej oferty. na moim kursie dowiecie sie, ze niczego nie musicie sie uczyc. nie uwierzycie, ale wystarczy, ze sie nauczycie, jak sie oduczyc - i guess what, u mnie tego wszystkiego sie nauczycie! nie podejrzewaliscie wczesniej, ze jedynym waszym problemem jest jak sie oduczyc. taki jest problem wiekszosci facetow. ale wy nie musicie byc tacy jak oni, mozecie byc lepsi. i tego wlasnie u mnie sie nauczycie, slowo honoru.

mam teraz dla ciebie special bonus. czy zastanawiales sie kiedys: co sie stalo sie? deangelo, mystery, zan, shark, harry potter, kononowicz, smurf ciamajda i zaba kermit - czyli swiatowa czolowka wypasu, wszyscy juz ich znaja, bo internet wymknal sie spod kontroli. i guess what, ich metody juz dawno sa przestarzale i niemodne. i ludzie zaczynaja je krytykowac, i slusznie. i guess what, ja jestem inny, jestem nowy: studiowalem kobieca psychike i poznalem wszystkie sekrety HB, UB, SB. dlatego naucze was nowych, swiezych i odkrywczych metod. zreszta jak kupicie moje metody i zmienicie swoje zycie na lepsze, to sami uzmyslowicie sobie, ze na polskim podworku potrzebujecie nowych metod, polskich. bo jak slusznie ktos zauwazyl, polskie HB maja wieksze bullshit detectory jako spadek po komunizmie. i tylko u mnie macie okazje takie nowe metody poznac, guess what.

acha, jak ktos nie ma hajsu, zeby pozwolic sobie na moje materialy, to smialo ssijcie moje metody przez t0rrenta, wszystko juz tam na was czeka, swieze i nowe.

a oto zdjecie z mojego najnowszego seminarium, ktore przeprowadzilem dzisiaj rano w new york city:

DATE AND PRAY, new york city, 30 lipca 2008, ujecie z bocznej kamery

a to druga fotka:

DATE AND PRAY, new york city, 30 lipca 2008, ujecie z kamery centralnej

guess what, na koniec chce was ostrzec, nie sluchajcie tego mcszatana rubikona. jest w bledzie i sam sie osmiesza, pogubil sie, nie umie korzystac z wiedzy góró ani internetu, dlatego sie ozenil i teraz ma niefajne zycie. i to jest przestroga dla was, drodzy samcowie alfowie, bo wy niefajnego zycia boicie sie jak jakiej zarazy. chcecie zycie fajne, zajebiste, nowe i kolorowe. zatem sluchajcie tylko mnie, bo ja wam prawde powiadam. i guess what, ja wam pokaze, jak macie sie nie uczyc, zeby sie oduczyc. i wtedy wlasnie sie nauczycie. calkowicie i bezapelacyjnie. i niczego nie bedzie!

z wyrazami szacunku,
wasz nowy dating dyrektor

PS tylko nie mowcie nikomu o adresie tej strony. techniki przeze mnie opisane sa najnowsze na swiecie i najskuteczniejsze, stworzone zostaly w ramach tajnej kooperacji z KGB i FBI. a posrod gosci wystepujacych w mojej metodzie jest m.in. monica levinsky, ktora potrafi przekonac nawet najtwardszych sceptykow. powtarzam jeszcze raz: moje metody sa nowe, nowiusienkie! dokladnie takie, jak lubicie. i oczywiscie nie maja nic wspolnego z moherkami, ktorymi sie brzydzicie."

i jak wrazenia? osobiscie jestem bezapelacyjnie przekonany, ze warto zaryzykowac i wyprobowac te nowa metode. moje wnioski sa takie: najpierw do dziela, a potem piszcie FRy'. ja sam dzisiaj lece poplazowac. postaram sie potem skrobnac fRra, ale nie obiecuje, bo wiecie jak jest, zamiast splazowac jedna CHB i napisac jednego FRa, wole splazowac dwie hb i zadnego FRA. ale jak juz napisze, to czekam na wasze opinie, bo chce sie rozwijac, zeby guess miec zycie lepsze what.

pozdrawiam i caluje w zad,

na zawsze wasz i tylko wasz nowy brat kerehom
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 07-31-2008, 11:16 AM
Madjer Madjer is offline  - Male

Troche przesadziles. Ja tez niez gadzam sie z pomyslel rubikona, ale to nie znaczy, ze trzeba satyry uzywac. To moze sie przeksztalcic w otwarty konflik, uwazajcie.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-31-2008, 11:33 AM
born2bewild born2bewild is offline  - Male

rzucilem okiem i jak dla mnie to JEST rubikon

pozdro
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-31-2008, 11:39 AM
sou sou is offline  - Male

jemu musi na nas zajebiscie zależeć skoro caly czas tu wlazi i pisze takie dlugie posty ktorych i tak wiekszosc nie czyta
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-31-2008, 12:31 PM
kerehom kerehom is offline  - Male

Quote:
Originally Posted by Madjer View Post
Troche przesadziles. Ja tez niez gadzam sie z pomyslel rubikona, ale to nie znaczy, ze trzeba satyry uzywac. To moze sie przeksztalcic w otwarty konflik, uwazajcie.
masz swieta racje, madjer. konflikt pomiedzy moherami i dating guru zaognia sie z dnia na dzien i trudno przewidziec, czym to sie skonczy. w kazdym razie nie wrozy nic dobrego

wasz..
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-31-2008, 12:43 PM
rubikon rubikon is offline  - Male

Quote:
Originally Posted by born2bewild View Post
rzucilem okiem i jak dla mnie to JEST rubikon

pozdro
wiesz, czym sie roznisz od bezzebnego moherka wymachujacego parasolem? ja tez nie.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 08-01-2008, 02:01 AM

Quote:
ja bym sie tak specjalnie nie przejmowal cala ta afera, gdyby nie fakt, ze jesli dojdzie do otwartej konfrontacji, to dating guru stoja na straconej pozycji.

podawajcie swoje przekonania (gali - ty masz pierwszenstwo, bezapelacyjnie), w jaki sposob dating guru maja sie wydostac z alcatraz, gdzie ojciec dyrektor kaze ich skuc w kajdany i wystawic ich uszy na dzialanie radia maryja przez 24h na dobe. i to jest bezapelacyjnie niefajna perspektywa, ktorej musimy zapobiec. podawajcie swoje przekonania, schnell!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 08-02-2008, 08:12 AM

Quote:
ale czemuz to sie tak swiecie oburzylas, bogobojna kukielko? wujek rubikon wyraznie napisal we wstepie, ze sie zdjecia posklejaly. znasz sie na fotografii? no widzisz, ja przynajmniej otwarcie mowie, ze sie nie znam. poza tym miales zwracac uwage tylko na zdjecia po lewej stronie, prosilem i tlumaczylem jak krowie na rowie.

ze jak? pomieszala ci sie lewa z prawa? guess what, pretensje kieruj do swoich dating gburow, ze zamiast odrozniac prawa strone od lewej nauczyli cie niezbednych do zycia otwieraczy, body language i pozostalych metod. oraz przekonania, ze piekne kobiety sa dobre na wszystko.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules