|
|
| Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language. |
Inactive Reminders By Icora Web Design

07-20-2008, 09:28 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pytanie :D
Siemka jestem nowy i mam pare pytan. 
wiec do tematu
1. czy mogl by mi ktos wyjasnic ten caly clang co to HB, MM, "otwieranie" "close" "set" "indirect i direct" itp.? wybaczie :P
2. Czy "Gra" naprawde pomaga w technikach podrywu? warto kupić?
3. Czy wyglad bardzo liczy sie dla kobiet?
z góry dzieki, i najbardzien interesuje mnie ten wasz slang, gdyby ktos mogl zrobic taki slowniczek i przykleic pomoglo by to wielu nowym 
pozdro.
|

07-20-2008, 10:43 AM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To jest pytanie o rzeczy które powinny byc oczywiste, może najpierw zanim będziecie drodzy Nowi Uzytkownicy uczestniczyć w pełnoprawnym zyciu forum, pośledzicie kilka wątków itd, zamiast zaśmiecać je niepotrzebnymi pytaniami.
1. Zanim zaczniesz zadawac pytania o oczywiste rzeczy poczytaj troche teoretycznego materiału.
2. Jak dla kogo.
3. TAK.
No i witamy w społeczności 

07-20-2008, 10:57 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czytalem i szukalem ale nie ma nigdzie napisane co oznacza ten slang 
|

07-20-2008, 02:57 PM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
2- W technice "podrywu" najlepiej pomaga sam "podryw". Możesz przeczytać wszystkie książki świata o tenisie, ale koleś który nie potrafi czytać a weźmie godzinę lekcji na korcie ,rozjebie cię do 0.
3-Tak , liczy sie.
|

07-20-2008, 09:49 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gali
2- W technice "podrywu" najlepiej pomaga sam "podryw". Możesz przeczytać wszystkie książki świata o tenisie, ale koleś który nie potrafi czytać a weźmie godzinę lekcji na korcie ,rozjebie cię do 0.
|
No ale tak samo jak i Gali robi, czyli czytaj też książki, powyższy cytat jest z książki Sharka  .
|

07-21-2008, 02:23 AM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czytanie dobrych materiałów jest jak najbardziej Wartościowe, Ale patrząc na całość uwodzenia z perspektywy czasu dostrzegam znacznie szersze spektrum możliwości i chę cie ostrzec newbielover że zaczynanie swojej przygody z PU od wkucia całej teori największych podrywaczy świata, czy tego chcesz czy nie okaże sie stratą czasu.
Jak na naszym przysłowiowym korcie.Świadomość tego jakim rotacją podana jest piłka podczas lotu jest ciekawą i wartościową informacją, mimo wszystko gówno ci ona da jeżeli nie potrafisz wtrafić w piłeczkę.
Praktykuj nawiązywanie i budowanie ciekawej interakcji z nowymi osobami każdego dnia, materiały czytaj dla własnej przyjemności i traktuj je jako źródło wartościowych wskazówek.
|

07-21-2008, 11:26 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnei o to mi chodzi, czy taka ksiazka moze byc punktem wyjscia z poczatkiem po przez praktyke, bo ja nie boje sie podejsc do dziewczyny, i zagdac ale najwiekszy problem mam z tym co mam mowic 
|

07-22-2008, 05:18 AM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
"1-Gra" to powieść a nie podrecznik. Wartość edukacyjna tej książki jest raczej nie wielka.Przeczytasz lub nie, nie widzę różnicy.
2-Powiem ci że każdy kursant jakiego szkoliłem miał taki problem,Pytanie "No dobra, a co mam powiedzieć jej potem" powtarzało sie za kążdym razem, sam miałem kiedyś taki problem , jest on jak najbardziej naturalny.
Problem znika sam kiedy nabierzesz wprawy w prowadzeniu konwersacji na różnorodne ciekawe tematy.Dojdziesz wtedy do wniosku że przechodzisz z tematu na temat niezwykle płynie i robisz to w fajny, interesujący sposób. Z czasem wyrobisz sobie też swoje "Topowe" tematy które opanowałeś do takiej perfekcji że przekazywanie wartości , kfalifikacje , negi będą sprytnie wplecione w kontekst twojej wypowiedzi. To wymaga praktyki.
F często mówi kursantom " gdy nie wiesz co powiedzieć , opowiedz lasce o tym jak sie robi twoją ulubioną sałatkę "
|

07-22-2008, 07:04 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh dzieki wielkie, to dalo mi duzo do myslenia , przeczytalem juz cala "gre" od wczoraj wieczor  , troche jest tam podpowiedzi przynajmniej ja to wylapalem.
teraz mam duzo wieksze pojecie niz wczoraj juz rozumiem wiecej niz kiedy kolwiek.  aha pytanko MM /SS/ czy DeAngelo?  mi sie MM przypasilo,na otwieracze,bo szczerze nie chce hipnotyzowac czy uzywac NLP ;] :]
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|