The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 07-16-2008, 05:44 PM
Genghis's Avatar
Genghis Genghis is offline  - Male

Default Moja Wielka Kanadyjska Przygoda - FR

Kanada... Dlugo na to czekalem. Nieskazona natura, pyszne fast foody i.. piekne dziewczyny z calego swiata. Kraj w ktorym sie urodzilem.

Spedze tu cale wakacje. I mam nadzije sprobowac swoich sil na fildzie. Poki co jestem w Ottawie. Niedlugo wybieram sie do Montrealu. Wszystko jest fajne, tyle ze niestety moje skills podupadly z powodu mojej dluzszej nieobecnosci w spolecznosci. Dlatego prosze was obecnych na tym forum, abyscie mi pomogli rozwinac moje umiejetnosci socjalne!

1.
Niestety jestem tu w Kanadzie sam. Poznalem juz troche ludzi jednak, jak to bywa nie wielu zapewne chce sie zobaczyc a tym bardziej widziec z obca osoba. A nawet jakby chcieli to nie moga bo wszyscy pracuja. A ja nie. Potrzebuje troche wiecej zycia socjalnego, dlatego m.in napisalem ten post.

Ma ktos podobne doswiadczenia?

Wybralem sie do knajpy sam. Akurta byl idealny set: 4 laski z czego jedna HB10 dla mnie. Zagadalem jakie piwo polecaja. Kupilem i usiadlem przy stoliku obok. Potem wymienilsmy pare opini i tyle... Nie wiedzialem jak ozywic konwersacje. Help! Wydaje mi sie e gdybym byl z kims to mogloby byc troche razniej. Opinie?

2.
Czasem boje sie dokonac pierwszego ruchu bo boje sie co inni o mnie pomysla. Potem zastanawiam sie czy nie jestem ciezarem dla ludzi z kotrymi rozmawiam (czy nie zanudzam, czy nie przeszkadzam itd.) Chce sie tego pozbyc.

WE HAVE
COOKIES
Warnings: 2  |   Warning Level : 4   Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 07-17-2008, 06:10 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Nikt nie da Ci lepszej rady ponad to, zebys praktykowal i coraz bardziej asymilował sie z tym co chcesz osiagnac i czuł coraz pewniejszy grunt.
Spokojnie, na poczatku nei wychodzi - po chwili zacznie

Enjoy!
  #3 (permalink)  
Old 07-17-2008, 11:47 AM
Gali's Avatar
Gali Gali is offline  - Male

Już tekst oznaczony literą [1] pokazuje twoje podejście do ludzi. "Wszyscy pracują , i tak nikt by nie chciał, przepraszam że żyję ...itp "

Z takim inner game nie stworzysz życia socjalnego nawet w swoim własnym burdelu.

Problemem nie jest nowe miejsce, inni ludzie, zmiany kulturowe. Problemem jest twoje podejście. To działa tak jak byś miał przylepione do czoła" jestem bezwartościowym kolesiem, przepraszam za to że w ogóle oddycham"
Kiedy widzisz siebie jako ciężar dla ludzi, to prawdopodobnie nim jesteś.

1.Zbuduj w swojej głowie stabilny fundament własnej wartości,a każda porażka czy sukces niech tylko tą wartość umacnia.

2.Zacznij praktykować, będziesz miał teraz dużo czasu i możliwości aby poznawać ludzi wiec rób to.

3.Znajdz w sobie co najmniej 3 cechy, które sprawiają że każda kobieta czuje sie przy tobie szczęśliwa. Tych cech sie trzymaj i miej ich świadomość w każdym momencie interakcji.
[Najlepiej zapisz je sobie na kartce, i noś przy sobie.[tak na wszelki wypadek jak by ci się kiedyś zapomniało]]
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-18-2008, 12:11 PM
Genghis's Avatar

Hey Storm & Gali! Dobrze miec was na pokladzie!

Znalazlem juz dobre rozwiazanie: Demonic Confidence.

Moge z duma powiedziec: I have it, I feel it! Ha ha!

Po napisaniu powyzszego posta poprsotu cos mnie naszlo, pojawila sie zarowka w glowce. "A moze DC to jest rozwiazanie?".

Po wGooglowaniu i przeczytaniu wszystkich misji stwierdzilem, z nie malym zdziwniem, ze juz wszystko to zrobilem w zyciu: i to nie raz!

Dalo mi to potwornego kopa! Moja pewnosc siebie podskoczyla o lata switlne, tak daleko ze poziom adrenaliny i podniecenia z tego faktu nie pozwolil mi zasnac przez pol nocy! Ha ha!

Moja Inner Game jest teraz w doskonalej formie. Generalnie, mam w dupie kto co pomysli o mnie. I tak nie zadowole wszystkich!

Nastepnego dnia, po tej metamorfozie chodzilem sobie po ulicach Ottawy i zaczepialem laski (HB10-HB8) i mowilem im wprost:
- Hey, you're Hot!/Sexy! I wana go for a coup of coffe with you. Ok?
Reakcje byly poprostu boskie! Traktowalem to jednak jako forme zabawy zwzywszy ze i tak jade do Montrealu za pare dni.

Jednak, w NightClubie bylo gorzej. Tak samo, pewny siebie, zagadywalem do HB10, jednak rezultatem bylo zwykle "Thank You" plus usmiech, i nic wiecej. Oj, zaczynaja sie schody.

Dlatego teraz zastanawiam sie jak wziac sie za te Night Clubowe laski. Wydaje mi sie ze dobra droga jest "the MM", chociaz z drugiej strony w tych Clubach jest troche za glosno na konwersacje...

Co myslicie?

What ever. Comment seras seras! Bawie sie doskonale. Nie moge sie doczekac Montrealu! Haha!

WE HAVE
COOKIES
  #5 (permalink)  
Old 07-21-2008, 05:42 AM
sou sou is offline  - Male

Na wstępie chciałem się przywitać. Jestem póki co noobikiem w tej dziedzinie. Jedyne wnioski jakie nasuneły mi sie po kilkunastu próbach to: pewność siebie. Próbowałem roznych otwieraczy, nie przynosiły zamierzonego efektu, gdy było po mnie widać, że zaraz zesram sie ze strachu. Szeroki uśmiech i staranie sie o emanowanie pozytywnymi wibracjami. Wciąż uczę sie jak sie przeprogramowac, ze to ja jestem najważniejszy, a kobieta powinna być szczęśliwa z samej mozliwosci rozmowy ze mną.
Dziewczyny w klubach raczej mają inną mentalność niż te spotkane na ulicy. One sa z góry nastawione na to, że ktoś do nich podejdzie przez co czasem ciężko je czymś zadziwić. Na szczescie dostepne tu otwieracze raczej nie są zbyt pospolite u nas...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-21-2008, 06:21 AM
Gali's Avatar
Gali Gali is offline  - Male

pisz w odpowiednich działach. I nie rób syfu na forum.
zakładka "Jestes nowy? Zaprezentuj sie tutaj!"
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-21-2008, 07:38 AM
sou sou is offline  - Male

kumam, nie mialem zamiaru robić syfu. Faktycznie pierwszych kilka zdań mozna wywalic. Mój post jest odpowiedzią na ostatnie zapytania autora.
pardon
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-21-2008, 10:53 AM
Genghis's Avatar

Wink

No problem.
Ciesze sie ze ktos dodatkowy wlaczyl sie do rozmowy. Twoje swieze spojrzenie daje mi mozliwosc popatrzec na cala sprawe z innego punktu widzenia. Dzieki.

"Kobieta powinna być szczęśliwa z samej mozliwosci rozmowy ze mną". Zgadzam sie, tylko jak to zrobic?

Ostatnie pare dni nie poswiecilem za bardzo na gre. Ostatnio dziala sie troche wiec nie mialem okazji nawet sie nad tym zastanowic. Teraz juz mam na to czas.

We Wtorek ide z kumplem na piwo. Jestem ciekwa jakie okazje mnie wtedy spotkaja. Zastanawiam sie jednak czy nie spiesze sie za bardzo bedac na fieldzie. Inaczej mowiac czy nie jestem zbyt "napalony"

Podam przyklad: Pare dni temu, u kumpla na chacie, poznalem sliczna Franco-Ontarien (Francusko jezyczna mieszkanke prowincji Ontario). Wydaje mi sie ze szlo mi calkiem dobrze:
- Inner Game ok.
- Nie narzucalem sie
- Luzna rozmowa
- Pokazanie mojego zainteresowania tym co ona mowi.
Gdy rozmawialismy to patrzylem jej w oczy - zrenice byly ogromne mimo ze swiatlo jej swiecilo prosto w oczy. Wydaje mi sie ze to bylo IOI.
Potem, 1h, zrobilem Directa, czyli powiedzialem jej ze jest fajna, interesujaca a na dodatek ladna, i spytalem ja czy nie chciala by sie z mna spotkac za jakis czas. Jednak uchylila sie jak chcialem ja pocalowac. Nie chciala mi nawet dac nr tel tylko email....

A wiec spieszylem sie? Czy moze co innego zle zrobilem?

Czy ktos bylby na tyle mily, i napisal mi rozklad w czasie poszczegolnych elementow gry?
Nie wiem czy sie nie spiesze za bardzo ze wszystkim. Chce zamknac seta, jednak fakt ze niedlugo wyjezdzam moze mnie za bardzo ponaglac.

WE HAVE
COOKIES
  #9 (permalink)  
Old 07-21-2008, 01:21 PM
TheDog TheDog is offline  - Male

takie directowe zagranie to raczej na poczatek. jak jedziesz indirecta, to IMO do konca
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 07-21-2008, 01:54 PM
born2bewild born2bewild is offline  - Male

aktualnie biorac pod uwage mystery method, przy budowie rapportu zaczynasz odnajdywac w lasce fajne cechy i ja kwalifikujesz (bo uroda jest pospolita)

to jest direct

z kolei jak sie zacznie directem, mozna przejsc w indirect

mozna robic wiele rzeczy...

Quote:
Originally Posted by Genghis View Post
Czy ktos bylby na tyle mily, i napisal mi rozklad w czasie poszczegolnych elementow gry?
Nie wiem czy sie nie spiesze za bardzo ze wszystkim. Chce zamknac seta, jednak fakt ze niedlugo wyjezdzam moze mnie za bardzo ponaglac.
czas w pickupie nie odgrywa zadnej roli

i jesli mowie zadnej, mam dokladnie to na mysli

musisz byc w momencie i kalibrowac
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules