Ostatnio zaczalembawic sie online game. I szkoda, ze nie zaczalem robic tego wczesniej, bo jest to swietne dla poczatkujacych. Świetnie mozna pokonac strach przed otwieraniem, dlatego ze jest tak wiele dziewczyn i nie ma zadnej presji, czy zadnych obaw rpzed otwarciem.
Internet jest idealny do cwiczenia kazdego rodzaju rozmowy: flirtu, zwyklej gadki szmatki itd.
Tutaj twoj profil dziala za ciebie 24h wiec masz duzo czasu.
I przede wszystkim moze sie powtarzam, ale latwo znalezc kogos fajnego.
Wczesniej uzywalem chatu, ale teraz przerzucilem sie na fotka.pl. Pozniej dam linka do profilu. Ale odkad zaczalem dostalem ogromnego kopa do pewnosci siebie. Zawsze myslalem, ze jestem nielady (bezprzesady, poprostu nieprzystojny), ale moje ocenki (choc nie zawsze obiektywne) to jedna 4 a reszta to same 11 (max).
I oczywiscie wysylam duzo wiadomosci do pieknych dziewczyn (duzy wybor).
Rezerwuje sobie ok. 1h co 2-3 dni i szukam jakis dziewczyn. W kazdym profilu znajduje cos o czym mozna pogadac i rozpoczynam rozmowe (czasami nie da sie nic znalezc, cza byc kreatywnym

).
I ostatnio dziewczyna zupelnie nie mam pojecia o czym z nia pogadac.
( oto jej profil jak cos znajdziecie to piszcie
http://www.fotka.pl/profil/SlodkaPrincesska/)
Direct nie dziala bo pisze, ze ma swietnego faceta.
No to ja juz mysle co by tu dac(no przeciez sobie nie odpuszcze) i wkoncu po 3 sek. znalazlem.
!!!UWAGA!!! - Używalem czasami tekstu: Co masz jeszcze oprocz ladnej buzi (i inne odmiany tego) - to nie dziala, chyba ze masz b. mocna fotke i wiele przyjaciol na fotce.
Napisze wam co mi odpisala, a wy pomyslcie co ja musialem napisac, aby cos takiego dostac. (z fotki czyta sie od dolu)
SlodkaPrincesska
44 minuty temu
ej bo ja cię kojarzę skądś
SlodkaPrincesska
44 minuty temu
haah

wariat

wcaaale nie
A pozniej zarzucilem swietnym tekstem. Tez pomyslcie co byscie napisali.
Teraz w trakcie pisania tego dlugiego postu dostalem od niej wiadomosc, ze jest z tego miasta co ja, wiec b. prawdopodobne, ze mnie widziala gdzies (eye contact?-mozliwe).