The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 05-01-2008, 07:15 AM
marcin marcin is offline  - Male

Default dwie dziewczyny - kłopoty

Witam panowie
Spotykałem sie z nowo poznana dziewczyna zylismy razem przez cztery mce, bylo super teraz juz nie chce ze mna byc. Moja wina rozkochalem ja w sobie ale nie potrafilem zerwac kontaktow z moja wczesniejsza dziewczyna dzwonilem do niej spotykalem sie z nia a tamta byla zazdrosna i miala wieczne pretensje do mnie ze nie potrafie pozamykac starych spraw. Moja stara dziewczyna kiedy sie dowiedziala ze mam kogos zaczela mi plakac i ze chce byc dalej ze mna chce do mnie wrocic i nie chciala wcale ze mna zrywac i chce zeby bylo jak dawniej. Ja juz nie chce z nia byc. Pragne byc dalej z nowa dziewczyna ale ona stwierdzila ze przegiolem ze wiele razy dawala mi szanse zebym skonczyl stary zwiazek i czara sie przelala. Zaczelo sie od tel. od starej dziewczyny w nocy. zobaczyla w moim tel. zdjecia zrobione przy samochodzie ktory mam od mce. Mowiles ze nie spotykasz sie z nia klamales caly czas klamiesz itd. koniec nie chce ze mna rozmawiac, nie odbiera tel
Co teraz mam zrobic ???
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 05-02-2008, 12:09 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Quote:
Mowiles ze nie spotykasz sie z nia klamales caly czas klamiesz itd. koniec nie chce ze mna rozmawiac, nie odbiera tel
Co teraz mam zrobic ???
Zalezy jak na to zareagowales.

Pozdro,
Storm.
  #3 (permalink)  
Old 05-04-2008, 09:44 AM

powiedzilem jej ze to juz ostatni raz ze juz wiecej sie z nia nie zobacze i nie spotkam i ze powinna mi dac jeszcze jedna szanse. A ona na to ze przegiolem i nie chce mi juz dawac szans. Uparta jest strasznie
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-05-2008, 02:10 PM
Gallery Gallery is offline  - Male
I got my ass Banned kthxbai :)

Dziewczyny zwykle nie lubia brac odpowiedzialnosci, wiec wyjedz jej z tekstem.

Chyba nie chcesz brac odpowiedzialnosci za koniec naszego zwiazku.

Moze nie koniecznie w tej formie, bo moze zabrzmiec jakbys ja oskarzal, ale sprobuj cos takiego.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-06-2008, 11:08 AM

Dziekuje bardzo. Wlasnie sie z nia umowilem na spotkanie przez piec dni nie dzwonilem do niej bralem ja na przetrzymanie i teraz kiedy odebrala tel i czekam na spotkanie nie wiem jak sie powinienem zachowac o czym rozmawiac
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 05-06-2008, 10:26 PM
Storm_PL's Avatar

Nie możesz zrobić nic innego poza tym, że będziesz sobą.

Najpierw odpowiedz sobie na pytanie czego od niej chcesz?

Jak już bedziesz wiedział (a może wiesz już, na wszelki wypadek, dowiedz się jeszcze raz ) wtedy działasz według swojej intencji, bo jeżeli TY wiesz CZEGO chcesz, to jesteś nagrodą, i wtedy proponujesz jej TO i ona może to albo przyjąć albo to odrzucić, to jest PUA.

Podczas rozmowy nie wspominajcie o tym jak się kłuciliście, kobiety to emocjonalne bestie i napewno rozmowa na ten temat nie przyniesie zbyt wielu dobrych emocji. Skupiaj się na pozytywnych emocjach, na tematach które wywołają w niej przyjemne uczucia, miej dobrą i ciepłą wibrację oraz wiedz czego chcesz i jej to mów.

Aha, no i nie bądź dupą

Enjoy!
  #7 (permalink)  
Old 05-07-2008, 07:01 AM
rubikon rubikon is offline  - Male

umowila sie z toba, wiec jej zalezy. w gruncie rzeczy to bardzo dobrze, ze wczesniej stroila fochy, moze nauczyla cie w ten sposob szacunku do siebie.

co do spotkania, zadne magiczne zaklecie nie istnieje, a udawanie kogos innego mogloby tylko pogorszyc sprawe. znasz siebie i ja, wiec zachowuj sie tak jak wtedy, kiedy miedzy wami iskrzylo. wskazany odpowiedni body language, silny eye contact i opanowanie. przy spelnieniu tych warunkow tematyka rozmowy nieistotna.

chociaz moze byc tak, ze ona wciaz czuje sie gleboko zraniona i ustawila sie z toba w celu emocjonalnej konfrontacji. bedzie wtedy chciala walkowac ten nieprzyjemny temat, zeby wyrzucic z siebie zal, one tak maja. teraz nie chodzi o to ze sie klociliscie i zeby unikac tego tematu jak ognia. fakty sa takie, ze swoim zachowaniem zawiodles jej zaufanie, ona teraz ma prawo miec do ciebie pretensje, bo zachowales sie jak szczeniak. w tym wypadku mozesz sie przyznac do bledu i dac jej obietnice - najlepiej, zeby brzmiala szczerze koniecznie jednak facet musi zachowac kontrole, wykluczone plaszczenie sie i calowanie jej po stopach. jesli cos pojdzie nie po twojej mysli, staraj sie jej nie bic zostaw ja w spokoju. wycie do ksiezyca - tak, wycie do niej - nie. prawdopodobnie wkrotce sama zateskni i przypomni ci o sobie. zajmij sie soba i obserwuj, co sie bedzie dzialo.

powodzenia
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 05-07-2008, 08:24 AM
Storm_PL's Avatar

Quote:
chociaz moze byc tak, ze ona wciaz czuje sie gleboko zraniona i ustawila sie z toba w celu emocjonalnej konfrontacji. bedzie wtedy chciala walkowac ten nieprzyjemny temat
Nie potrzebny halun który tylko utrudnia działanie. Po co sobie wkrecać, że może ona rzeczywisćie chce tylko skonfrontować ze mna emocję? HMMMMM
Fakt jest taki, że umuwiła się, a więc chce sie spotkac.

Enjoy!
  #9 (permalink)  
Old 05-07-2008, 09:08 AM

Koniec jest taki godzine przed spotkaniem dostalem wiadomosc NIE BEDZIE MNIE
Teraz to dopiero dostalem kopa w dupe, mam za swoje
Nie odpowiedzialem bo nie chce sie kompromitowac chyba faktycznie mysli ze jestem szczeniak tak to juz jest jak sie gra na dwa fronty, Dziekuje wszystkim za Dobre rady, Nie wiem co dalej powinienem zrobic, napewno jej zalezalo na mnie ale podeszla do rzeczy bardzo rozsadnie, A ja za pozno to sobie uswiadomilem, I co dalej
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 05-08-2008, 01:15 AM
rubikon rubikon is offline  - Male

Storm: masz swieze i odwazne podejscie do gry, mozna sie od ciebie wiele nauczyc. duzo sukcesow przed toba, tak trzymaj

kobiety to emocjonalne bestie, lecz nie wszystkie zachowuja sie jak cyrkowe zwierzeta. tak naprawde my, faceci, nie roznimy sie specjalnie od kobiet pod tym wzgledem, bo choc mamy wiecej testosteronu, to nie jestesmy przeciez maszynami wyzbytymi z uczuc. nie znam takiego goscia, ktory bedac mocno zaangazowanym w zwiazek ze swoja partnerka, kiedy nagle odkrywa, ze ona za jego plecami kreci ze swoim bylym, wypala polgebkiem: spoko, kochanie, przynies mi tylko zimne piwko z lodowki i od razu o wszystkim zapomne...

marcin: nie potrzebujesz zadnych rad. "napewno jej zalezalo na mnie ale podeszla do rzeczy bardzo rozsadnie, A ja za pozno to sobie uswiadomilem", bingo, przyjacielu, trzezwa ocena sytuacji. potraktuj to jako wazna nauczke na przyszlosc. teraz juz wiesz, ze w przypadku lamania podstawowych zasad trzeba sie liczyc z powaznymi konsekwencjami. tak naprawde nalezalo ci sie i jesli zdajesz sobie z tego sprawe, to punkt na twoja korzysc. no, teraz troche przesadzilem - punkcik

z drugiej strony nie ma co robic z igly widly (mam wrazenie, ze opisujesz wydarzenia w nieco histeryczny sposob), taki juz duzy z ciebie chlopczyk nie probuj bawic sie w jasnowidza, skad mozesz wiedziec co ona teraz mysli i dlaczego odwolala spotkanie w ostatniej chwili (jest jakis odpowiednik "flake" w polskim nazewnictwie?). teraz potrzebna ci przede wszystkim zimna krew i dystans. ktos powiedzial, ze zeby zdobyc dziewczyne, musisz byc gotowy ja stracic. mysle, ze to samo sprawdza sie w przypadku "odzyskania" dziewczyny. wiesz, jaka jest kobieca natura: jednego dnia mysli to, a drugiego zmienia zdanie. daj jej szanse na przemyslenia i wyplakanie sie przyjaciolkom. tak czy inaczej w tych okolicznosciach decyzja co dalej, nalezy wylacznie do niej. wszelkie nagabywanie jej teraz moze przyniesc odwrotny skutek. zajmij sie swoimi sprawami. idz pograc w pilke, poogladaj bigbrothera, zrob zakupy dla starszej sasiadki z gory. zdecydowanie odradzam rzucanie sie w przepasc
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules