Jorg.
Jeżeli osoba nie jest zainteresowana tym co mówisz i szuka kontaktu z kimś innym to może nie szukaj sposobów jak wyjśc z tego z twarzą, tylko szukaj sposobów jak mówić by wkręcić w rozmowę tę osobę.
Natomiast, jeżeli osoba jest zainteresowana tym co mówisz, a ktoś Wam przeszkadza lub jesli chcecie pogadać sam na sam, zwłaszcza jeżeli jest to kobieta, to niestety ale musisz wykaząc się tutaj inwencją i "wysiłkiem" i pokazać kto rządzi w stadzie.
Miałem wczoraj taką sytuacje, wyizolowałem dziewczyne z kanapy, poszedłem z nia poza parkiet w ciche miejsce i mówię do niej to co o niej myślę, gdy nagle jakiś UG chce mi spierdolic sytuację i obija sie o plecy mojego targetu, ona się odwraca:
HB

ooooooo,!!
UG: ooooooo!
HB:skad ja cie znam?!
UG: nie wiem, hahahhahahahha
Storm: WTF?!
HB: ty jestes ode mnie ze szkoły?
UG: Chyba tak!!!!!!!!!!!
HB: hahahhahaha
UG: hahahhaa
HB: <cisza>
UG: <cisza>
UG nic nei mówił tylko stał i czekał aż stanie się cos magicznego, uwodziłem HB więc chciałem z nia rozmawiać w 4 oczy:
Storm: Sorki ale mamy do przeprowadzenia jesszcze mała konferencje

<biore HB za reke i odchodze kawałek dalej>
Nie minęła chwila, jak pojawił sie mój kumpel, z zapytaniem:
Kumpel: Jak wyjśc z tego klubu?
Storm: tam
Kumpel: Hmm, a gdzie jest kibel?
Storm: tam
Kumpel: aha
Kolejny strażnik teksasu............ przyszedł, zapytał gdzie jest kibel i jak z tad wyjsc i stoi jakby robił obstawe i znowu na cos czeka:
Storm: <po przyjacielsku ręka na ramię> stary....my tutaj musimy w 4 oczy pogadać
Kumpel: A nie, no spoko
HB:
Pamietaj, że dynamika setów i interakcji społecznych to nic innego jak prawa natury, jako samiec alpha musisz bronić swojego terytorium.
Pozdro,
Storm.