The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 04-26-2008, 02:46 AM
Jorg Jorg is offline  - Male

Default Przerywanie rozmowy.

Nienawidzę kiedy ktoś ze mną rozmawia i powiedzmy w połowie mojej wypowiedzi odwraca się zagadany przez kogoś innego i zaczyna z nim prowadzić rozmowę. Mam ochotę strzelić kogoś takiego w ryj. Nieważne czy to kobieta czy facet. Już bym wolał żeby mi powiedziano, że nie chce mu/jej się ze mną rozmawiać niż takie ignorowanie. Jak zareagować żeby zachować twarz i nie przypieprzyć w odruchu komuś w buzię ? Btw. próbowałem: "(po chwili ciszy z mojej strony) i wtedy podskoczyłem do niego i strzeliłem mu w ryj ! (klaśnięcie w dłonie)". Co prawda na osobach, które mnie bardzo dobrze znają, więc spojrzały tylko na mnie z żalem w oczach i kontynuowały swoją rozmowę... Jakieś pomysły ?
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 04-26-2008, 05:14 AM
iru iru is offline  - Male

jak kuba bogu tak bóg kubie... Też się odwracaj i nie słuchaj gdy do Ciebie mówią... mysle ze zirytuje ich to równie bardzo co Ciebie i powienienes otrzymac nalezny Ci szacunek...

Popracuj tez nad mową ciała tzn nie nachylaj sie dgy kogos słuchasz i gdy sam cos mówisz...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-26-2008, 05:20 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Jorg.

Jeżeli osoba nie jest zainteresowana tym co mówisz i szuka kontaktu z kimś innym to może nie szukaj sposobów jak wyjśc z tego z twarzą, tylko szukaj sposobów jak mówić by wkręcić w rozmowę tę osobę.

Natomiast, jeżeli osoba jest zainteresowana tym co mówisz, a ktoś Wam przeszkadza lub jesli chcecie pogadać sam na sam, zwłaszcza jeżeli jest to kobieta, to niestety ale musisz wykaząc się tutaj inwencją i "wysiłkiem" i pokazać kto rządzi w stadzie.

Miałem wczoraj taką sytuacje, wyizolowałem dziewczyne z kanapy, poszedłem z nia poza parkiet w ciche miejsce i mówię do niej to co o niej myślę, gdy nagle jakiś UG chce mi spierdolic sytuację i obija sie o plecy mojego targetu, ona się odwraca:

HBooooooo,!!

UG: ooooooo!

HB:skad ja cie znam?!

UG: nie wiem, hahahhahahahha

Storm: WTF?!

HB: ty jestes ode mnie ze szkoły?

UG: Chyba tak!!!!!!!!!!!

HB: hahahhahaha

UG: hahahhaa

HB: <cisza>

UG: <cisza>

UG nic nei mówił tylko stał i czekał aż stanie się cos magicznego, uwodziłem HB więc chciałem z nia rozmawiać w 4 oczy:

Storm: Sorki ale mamy do przeprowadzenia jesszcze mała konferencje <biore HB za reke i odchodze kawałek dalej>

Nie minęła chwila, jak pojawił sie mój kumpel, z zapytaniem:

Kumpel: Jak wyjśc z tego klubu?

Storm: tam

Kumpel: Hmm, a gdzie jest kibel?

Storm: tam

Kumpel: aha

Kolejny strażnik teksasu............ przyszedł, zapytał gdzie jest kibel i jak z tad wyjsc i stoi jakby robił obstawe i znowu na cos czeka:

Storm: <po przyjacielsku ręka na ramię> stary....my tutaj musimy w 4 oczy pogadać

Kumpel: A nie, no spoko

HB:

Pamietaj, że dynamika setów i interakcji społecznych to nic innego jak prawa natury, jako samiec alpha musisz bronić swojego terytorium.

Pozdro,
Storm.
  #4 (permalink)  
Old 04-28-2008, 12:49 PM
Jorg Jorg is offline  - Male

Dzięki panowie. Już mi się kilka pomysłów nasunęło na następny raz . Pozdrawiam.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules