The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 04-19-2008, 10:18 AM
Gallery Gallery is offline  - Male
I got my ass Banned kthxbai :)

Default FR - Dzień otwarty

Muszę was uprzedzic, że mam dopiero 17 lat i moje HB nie są pełnoletnie.
To był dzień otwarty IV liceum w Krakowie. Oczywiście kiedy nadażyła się okazja by oprowadzac po szkole gimnazjaliski to bez wahania się zgodziłem.

Peacocking:
Marynara, jeansy, koszulka kupiona w Pizie (niezły nadruk na przodzie, przyciąga uwagę), łańcuszek na wierzchu.

Po oprowadzaniu pod koniec czasu na prowadzanie. Chodzę z kolegami po szkole patrząc czy kogoś oprowadzic.
2 set HB8 i HB7 (jeśli można tak powiedziec o 16 latkach)
To miał byc mój debiut w Grze.
Koledzy i koleżanki na lewo odemnie, one na prawo na lewczce wszyscy siedzimy.
- Byłyście oprowadzone (smile)?
- Nom już tak
- I jak się podobało?
- blablabla
- bla
- blabla A tak wogóle to jestem Diana (wyciąga rękę - HB8) [Zdziwiłem się, że tak wcześnie przedstawia się]
- Mateusz. (uścisk i patrzę na jej koleżankę czekając aż się przedstawi)
- Magda
- Mateusz
-...
- Długo się znacie?
- No tak 3 lata
- Przeprowadzę Wam test najlepszej przyjaciółki.
- (Popatrzyły na siebie, z takim niedowierzaniem.)
- Używacie tego samego szamponu?
- (Patrzą na siebie) Tak. Nie. Napewno nie.
- Nie ważne jeset co odpowiedzie. Jesteście najlepszymi przyjaciółkami, bo tylko najlepsze przyjaciółki patrza na siebie przed odpowiedziął na pytanie.
Gdybym popatrzył sie na kolege w ten sposób to on by nie miał pojęcia o co mi chodzi. Tylko kobiety tak mają. (16 latki lubią jak się do nich mówi kobiety)
- Czy wszyscy w tej szkole są tak dziwni jak ty?
- (szczena mi opadła)
- Nie, ja jestem specjalny (powinienem był powiedziec oryginalny ale i tak set spalony)
Odwróciłem się i zacząłem gadac z kumplem. A jeszcze w trakcie mówienia o najlepszej przyjaciółce podeszła nauczycielka i mówiła żebyśmy poszli z dziewczynami na aulę na przedstawienie, ale to i tak nic by nie zmieniło, bo one już były na tym przedstawieniu 30 min wczośniej.

Set skończony.

W trakcie kiedy wracałem do domu tramwajem patrze obok 2 set HB 8 i HB 7 16 lat wyciągają folder szkoły. Nie miałem na początku zamiaru nawet gadac po wczesniejszym secie.

Patrze przystanek nie wysiadają. 200m drugi więc nawet nie podchodziłem bo myślałem że wyjdą, albo słaby confidence nie wiem.
No ale wyjeżdżamy z przystanku no to gadam: ( 3 sekundy dawno minęły)
Nie pamiętam dokładnie co
- Zdecydowałyście się już (czy jakoś tak)
- bla bla bla
- bla bla (coś tam o szkole)
- bla (często HB8 rusza włosy) [Coś za szybko jak na ioi szczególnie, że nikt mi nigdy nie powiedział że jestem przystojny. Więc chyba za bardz nie jestem]
- Chodzicie do tego samego gimnazjum?
- Tak.
- A długo się znacie?
- Od podstawówki. [Chyba za dużo pytań zadałem. Powienienem raczej oznajmiac żeby nie wyglądało jak przesłychanie tak jak pisał Style}
- HB8 Nie prosze nie rób nam testów.
- Tylko jedno pytanie (pewnośc siebie b. duża) Czy używacie tego samego szamponu?.
- (popatrzyły na siebie) yyyy nie.
- Nie ważne jeset co odpowiedzie. Jesteście najlepszymi przyjaciółkami, bo tylko najlepsze przyjaciółki patrza na siebie przed odpowiedziął na pytanie.
Gdybym popatrzył sie na kolege w ten sposób to on by nie miał pojęcia o co mi chodzi. Tylko kobiety tak mają.
- Skąd to znasz?
- A interesuje mnie to. [Mogłem coś lepszego wymyślic ale nie spodziewałem się, no nie mam doświadczenia.]
- Do HB8:
Jest jeszcze coś
Pomyśl liczbę od 1 do 4. Nie mów. (chwila czasu) Trzy.
- Tak skąd wiedziałeś?
- To jeszcze nie wszystko.
- Teraz pomyśl od 1 do 10. Nie mów. (chwila czasu) Siedem.
- Nie Pięc.
- No nie zawsze się udaje. [Też nie miałem odpowiedzi]
- Dobra niestety już muszę leciec, to mój przystanek. Fajnie się gadało.
- Rzeczywiście dobrze .

Noi wychodzę z tramwaju.
Miałem pewne błedy w obu setach:
Mowię dośc głośno i niestety szybko
Czasami przyłapałem sie na pochyleniu się w stronę seta gdy powiedziały coś za cicho(cięzko sie odzwyczaic).
I w ostatnim secie już nie wiedziałem co dalej mówic nie miałem żadnego tematu a confortu w tramwaju nie da się zrobic.

Co mnie zdiwiło:
Szybko dostawałem IOI (ruszanie włosów, przedstawianie się)
Błedów raczej wielu nie było.
Ale nie miałem pojęcia jak confortowac w tramwaju.
I dlaczego 1 set mówł że jestem dziwny?
Może to było niezwykłe ale nikt mi jeszcze nie powiedział dziwne a parę razy pokazałem.

Pozdrawiam. Gallery.
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 04-19-2008, 11:47 AM
kaban's Avatar
kaban kaban is offline  - Male

Widzę, że to Twój pierwszy post, więc witam w imieniu całej społeczności na forum!

Gdy przeczytałem Twój FR to przypomniały mi się moje początki (bywają trudne). Wyglądało to mniej więcej właśnie tak: Otwieracz -> chwila gadki -> i fru cały wyuczony materiał, rutyna za rutyną, dziewczyny głupiały, pewnie sobie myślały: "o co mu chodzi?" Na szczęście z każdą kolejną próba wypasu szło coraz lepiej, nie możesz się zrażać niepowodzeniami (Nie ma porażek, jest tylko zdobywanie doświadczenia ;-) ) i próbować, próbować i jeszcze raz próbować aż będziesz wiedział co Ci pasuje a co nie, no i przede wszystkim bądź sobą! Rutyny traktuj jako dodatek do całej interakcji z króliczkami, tak jak ta marynarka i łańcuszek jest dodatkiem do ubioru ;-)

A teraz zoabczmy co można było zrobić lepiej ...

Pierwsza sytuacja
nie wiem jaki miałeś BL, ale z tego co napisałeś wydaje sie OK dopóki nie wyjechały Ci z shit-testu, który niestety oblałeś

trzeba było powiedzieć coś w stylu: Nie! Tylko ja! Inni są strasznie zamuleni i nudni + wielki banan i jedziesz dalej z gadką

Trochę za szybko sobie odpuściłeś po tym ST, pokazując przy tym ze nie masz pewności siebie.

2 sytuacja
Szkoda, że tyle sie zbierałeś żeby zagadać, ale ogólnie OK. Dobrze trzymałeś rame jak powiedziały że nie chcą testu ;-)

Co do 1 z 10, jak mi nie wychodzi, zawsze zwalam winę na lasie, mówiąc że sie nie skupiła albo że mamy jeszcze słaby przekaz telepatyczny, oczywiście wszystko w formie żartu!

Życze powodzenia w dalszych podbojach i czekamy na kolejne FR'y

PEACE!
  #3 (permalink)  
Old 04-20-2008, 03:18 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Quote:
- Używacie tego samego szamponu?
- (Patrzą na siebie) Tak. Nie. Napewno nie.
Starams ie nie czekac aż cos odpowiedzą tylko wjeżdżać już w momencie gdy na siebie spojżą:

-ooo normalnie zdałyście!
-?
-Nie musicie nawet odpowiadać ja juz moge stwierdzic, że jesteście potencjalnymi przyjaciółkami!

Quote:
- Nie, ja jestem specjalny (powinienem był powiedziec oryginalny ale i tak set spalony)
Odwróciłem się i zacząłem gadac z kumplem.
Nie wiem w jaki sposób zostało to przez nie zakomunikowane, ale ja bym powiedział tutaj, że mogłeś dostać IOIs, laski lubia kolesi którzy sie wyróżniają. Druga sprawa, że mógł to byc test tak jak Kaban wspomniał. MOgłeś to olać i przejśc do nastepnej sekwencji, rzucić jej swojego hoopa:
a ty zawsze tak na początku rozmowy kwalifikujesz innych ludzi? Psychologiem chcesz zostać? <banan na twarzy i przechodzisz z sekwencja do koleżanki>
albo uznac to za komplement i powiedzieć: hmm, dzieki za komplement, to miło jest wiedzieć, że się wyróżnia spośród tłumu szarych i zwykłych ludzi , i nie czekając na reakcję idziesz do następnej sekwencji.

Quote:
- Chodzicie do tego samego gimnazjum?
- Tak.
- A długo się znacie?
- Od podstawówki.
Zazwyczaj kiedy robisz to zbyt szybko, komunikujesz pośpieszną chęć nawiązania rapportu, to nie jest dobra rzecz. Trafnie zauważyłeś, że powienieneś w większości używać stwierdzeń niż pytań.

Quote:
- Tak.
- A długo się znacie?
- Od podstawówki.
Może wyjdzie, że sie czepiam, ale wygląda tutaj jakbys szukał kontekstu do zarzucenia rutyny z Friend Testem. Rutyny wciskasz spontanicznie a nie na chama. Może lepiej wyglądałoby to tak:

-Hmm....jak tak na was patrze......hmm
-Co?
-Wyglądacie na takie papużki nie rozłączki...hehhehee
-Oj przestań :P
-Musicie być przyjaciółkami :P
-Tak/Nie
-Ciekawe....mam wrażenie, że zaraz to sprawdzimy....mam takiego kumpla, który nauczył mnie takie testu, sam byłem zaskoczony wynikiem.....

Quote:
- Teraz pomyśl od 1 do 10. Nie mów. (chwila czasu) Siedem.
- Nie Pięc.
- No nie zawsze się udaje. [Też nie miałem odpowiedzi]
Ja zwykle mówie:
-Wow......to niesamowite.......jestes niezwykła.....7/10 wybiera 7....

Quote:
Mowię dośc głośno
To akurat plus, kobiety sa zparogramowane by odpowiadać facetowi który mówi głośniej.

Quote:
I w ostatnim secie już nie wiedziałem co dalej mówic nie miałem żadnego tematu a confortu w tramwaju nie da się zrobic.
Najlepiej mów to co myślisz, albo uzywaj innych otwieraczy, tak naprawde możesz mówić nawet o tym, czy tramwaj w, którym jedziecie jest dostatecznie wyczyszczony, hehehehe.......liczys ie w jaki sposób będziesz z nimi rozmawiał. Jeżeli chciałeś nawiązac komfort, to mogłeś je zabrac na instant date, albo wziąć numer jeżeli nie miałeś badź nie miałeś ochoty na instant date.

Pozdro,
Storm.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 04-20-2008, 03:48 AM
Gallery Gallery is offline  - Male
I got my ass Banned kthxbai :)

Wiem, wiem pare błedów, ale chyba i tak dośc nieżle jak na pierwszy raz.
W tym 1 secie to nawet nie pomyślałem o shit teście. Muszę przyznac, że miałem strasznie duży skok adrenaliny. SZczeże mówiąc rzadko mi się to zdarza.

Ale zastanawia mnie to dlaczego nawet przed DHV dziezwczyny przedstawiały mi się, czy poprawiały włosy.
Coś za szybko na IOI.

Dzięki za szybkie oceny.

Pozdrawiam. Gallery
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 04-20-2008, 03:57 AM
kaban's Avatar
kaban kaban is offline  - Male

Jeśli byłeś pełen pozytywnej energii, miałeś wielki uśmiech na twarzy i odpowiednie BL to to było Twoje DHV! IOI możesz dostać nawet zanim coś powiesz, wystarczy że się podobasz diewczynie ;-)

PEACE!
  #6 (permalink)  
Old 04-21-2008, 08:51 AM
iru iru is offline  - Male

Quote:
Ale zastanawia mnie to dlaczego nawet przed DHV dziezwczyny przedstawiały mi się, czy poprawiały włosy.
Coś za szybko na IOI.
Nie miały jeszcze chłopaka są ciekawe świata i bardzo im imponują odważni rówieśnicy...

Jakieś 6 lat temu kiedy byłem w drugiej gimnazjum to wstałem z ławki, cały się trzęsłem, koledzy osłupieli... a ja podszedłem do trzech dziewczyn które opierały się o płot... i zapytałem "co robicie?"

one: a nie widać hahaha
ja: aha

chwila ciszy

ehhh i wiecie co jest w tym najlepsze... wszystkie wszystkie były moje one i ich koleżanki... Tematy miałem z dupy praktycznie sam raport... Miałem tylko jedno postanowienie... nie bać się kobiet (a bynajmniej stwarzać takie pozory) i za to mnie kochały bardzo długo... zakładały się o to która do mnie podejdzie i posiedzi choć chwile a potem były posikane... szedłem sobie przez szkołe a za mną 10 wielbicielek wołały " szymon, szymon choć do nas" - wstydziłem się tego a pyzatym byłem taka dupa ze nawet nie kinetyzowałem

ehh,
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules