The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 04-03-2008, 12:19 PM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Default Historyjki DHV

Umieszczajmy w tym temacie historyjki DHV jakie opowiadamy laską, zarówno w Attraction jak i w Rapporcie, oraz które wzbudzają emocje w laskach.

Historyjka o psim gównie, routine by Storm:

Mówisz do laski: Hmm...przypominasz mi troche moja koleżankę Kasie...zdajesz się byc podobnie roztrzepana jak ona...

Ona: Ale, że co? Że jak?

Ja: No więc pewnego dnia, to było jakieś 2 lata temu, moja kumpele Monika, Kasia i Ania wpadły na pomysł, żeby zrobić popijawe w ciągu dnia. Akurat były wtedy rekolekcje, więc nie musieliśmy chodzić na lekcje, koniecznie chciały żebym z nimi pił, cały dzień za mną chodziły i nie dawały mi spokoju, ale nie miałem ochoty pić z nimi, więc powiedziałem im, że mam kłopoty z żołądkiem. Kiedy już byłem w domu i w najlepsze oddałem się ćwiczeniom, nagle słysze dzwonek do domofonu....odbieram a tam:

- Hej Łukaszku, chodź z nami na spacerek, prosimy, prosimy...
- Ale, że teraz?
- Tak, tak, chodź teraz...

O cholera, one przyszły do mnie całkiem pijane, żeby wyciagnąć mnie na jakichs głupi spcer z nimi. Nie mogłem ich tak poprostu zostawić, więc powiedziałem, że zaraz zejdę i wpuściłem je na klatkę. Ubrałem się i schodze do nich. Akurat klatka schodowa była w remoncie, i wszędzie było pełno kurzu, schodzę......patrze.....a tam moje kumpele rozwalone na zakurzonych schodach...tarzaja sie w kurzu...prawie wybchnęłem śmiechem, jak zobaczyłem moja kumpele Monikę z przymrużonymi oczkami <przymróżam oczy> i ze zwisającą śliną <gestykulacją pokazuję rozmiar rozciagnietej śliny>.....

Ona: Hahahahahhahaha....o nie.... < w tym momencie praktycznie zawsze się smieją jeżeli opowiadasz z odpowidnia dozą humoru>

Ja: No więc biore pod pachę jedną, biorę drugą <pokazuje przy tym jak to robię> i postanowiłem, że zaciągne je do.....lasu :P. Nie chciałbym żeby moi sąsiedzi zobaczyli, że szlajam sie z jakimiś pijanymi dziewczynami i to w środku dnia. Jestesmy juz w lesie. Idziemy po jakiejś ścieżce. Wkońcu zachciało mi sie usiąść więc mowi do lasek:

-Hej dziewczyny siądźmy sobie tu na trawce...

No więc usiedliśmy, i tak sobie siedzimy, gadamy, gadamy, smiejemy, żartujemy, przy okazji moja kumpela Monika - organizatorka chlania - stojąc wpadła w krzaki i tak fajnie jej sie włosy pozahaczały na głaężiach, hahah, wyglądała troche jak czarownica :P....

Ona: Hahahahaha, o nie, hahaha

Ja: I wkońcu mówie:

- dobra dziewczyny, wstajemy i idziemy do Moniki na herbatke....
- Dobra...
- Ok...
- Ja tez jestem za...

I wstaje ja, za mna moja kumpela Ania, a za nią Kasia...patrzymy....a Kasia wjebała się tyłkiem w....psie gówno.....

Ona: Hahaha, o jaaaa, haha

Ja: wyobrażasz to sobie? Ona była tak pijana, że nei wiedziała w co sie pakuje z dupskiem....a najlepszy był widok, jak Ania wzięła po pijaku patyk i kazała się jej wypiąć po czym robiła jej skrobanko, hahahahahhaha....nagrałem to wszystko na kome Moniki ale film zaginął w akcji I właśnie wydaje mi sie, że jestes podobnie roztrzepana...

PS. Ta historia wydarzyła się naprawdę, pozmieniałem tylko imiona.....

Podajcie jakies historyjki z Waszego repertuaru, jakich Wy uzywacie i jakie daja dobre efekty na laskach

Aha i jeszcze jedno, po wypróbowaniu historyjki, piszcie tutaj reakcje jaką dała laska, po opowiedzeniu jej mozesz uwzględnić ton głos, mowe ciała oraz kontekst z jakim ja opowiadałeś, będziemy kumulować efekty

Pozdro,
Storm.
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 04-04-2008, 02:30 AM
Bajtek Bajtek is offline  - Male

Bez obrazy, ale takie historyjki mozesz opowiadac wlasnie tym 17-tkom z Twojego poprzedniego tematu, bo na moje oko to bardziej DLV niz DHV, ale kazdy ma swoj gust...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-08-2008, 02:09 PM
Zergling Zergling is offline  - Male

Bajtek -> niekoniecznie, ostatnio mialem na szkoleniu NLP o tzw Charyzmatycznym mówcy, właściwie nie jest wazne o czym mówisz ważne zebyś prechodził przez różne stany oraz abyś przechodził przez wszystkie submodalnosci. wtedy obojetnie co bys mówił zainteresujesz babke. a takie cos z gównem w sumie jest dobre ale na poczatek rozmowy jako DLV dal siebie co w rzeczywistosci da ci DHV chociaz moge sie nie znac. jakos tak mi mówił trener:P
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules