The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 03-16-2008, 10:01 AM
nigma nigma is offline  - Male

Post przejście ze zwykłej rozmowy do sekwencji

Jeżeli podczas podrywu używacie jakiś iluzji lub psychologicznej rutyny to w jaki sposób z normalnej konwersacji przechodzicie do tego typu rzeczy. Dla przykładu, można zastosować przed jakąś iluzją opener z magicznymi zaklęciami Mysterego, lub jeżeli powie, że studiuje pschologie to stwierdzić że niektórych rzeczy nie a się opisać i jakoś wpleść magie w to wszystko. Juggle w jednym ze swoich wypowiedzi na pytanie jak płynnie zmieniać tematy rozmowy, stwerdził że nie trzeba tego robić, wystrczy że rozpoczniesz nowy temat a dziewczyna lub set się dostosuje jeżeli masz odpowiednio silną ramę.
Co do psychologicznych rutyn, najprostszym rzykładem byłby cube, czy patternów, dobrym wprowadzeniem wg. mnie jest powiedzenie "pokaże coś Tobie, pożycz mi swoje dłonie" wystawiając własne do przodu, by dziewczyna położyła swoje na twoich. Doda to twoim słowom mocniejszy oddzwięk w jej uczuciach, ponieważ jest kino. Można to także zastosować podczas testu 3-7-13.
Macie jakieś inne propozycje?
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 03-17-2008, 06:30 AM
MatWolfGang MatWolfGang is offline  - Male

Test 3-7-13. To chodzi o ten test Mysterego z liczbami od 1-4 pozniej od 1-10 itd? Jezeli tak to odpowiedzi nie sa zawsze takie same. Czy to chodzi o ten test ?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-17-2008, 08:54 AM
TheDog TheDog is offline  - Male

Quote:
Originally Posted by MatWolfGang View Post
Test 3-7-13. To chodzi o ten test Mysterego z liczbami od 1-4 pozniej od 1-10 itd? Jezeli tak to odpowiedzi nie sa zawsze takie same. Czy to chodzi o ten test ?
dlatego nei zawsze z kazda idziesz na noc
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-17-2008, 11:05 AM
nigma nigma is offline  - Male

Tak to chodzi o ten test. Już słyszałem, że wielu osobom ten test nie wychodzi, ale z moich doświadczeń w większości się zgadza w przedziałach 1-4 i 1-10. Gorzej statystyka wypada już przy 1-15. Dla hardkorowców można jeszcze spróbować 1-50, najczęściej wypada 37. Przy tym trzeba mieć po prostu farta, są też oczywiście sposoby jak podkreślić rękami by króliczek wybrał akurat tą liczbę a nie inną. Ale to już było opisywane wielokrotnie, więc pewnie każdy to zna. Dodatkowo trzeba zawsze zaznaczyć by dziewczyna wybrała akurat i wyłącznie pierwszą liczbę/cyfrę, która wpadnie jej do głowy i żeby jej nie zmieniała.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-24-2008, 06:26 AM
MatWolfGang MatWolfGang is offline  - Male

Ja nie czytalem jescze jak trzeba uzywac rak zeby lasia wybrala konkretna liczbe. Moze jakis link ?

Pozdrawiam
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-24-2008, 07:00 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

jedna reką zaznaczasz w którym miejscu jest 1, druga w którym miejscu jest 10 i pstrykasz w miejscu gdzie znajduje sie 7

Quote:
Jeżeli podczas podrywu używacie jakiś iluzji lub psychologicznej rutyny to w jaki sposób z normalnej konwersacji przechodzicie do tego typu rzeczy.
Zbyt szybkie przechodzenie do pokazów ESP może wyglądać jak chęć pochwalenia się. Jeżeli juz uznamy, że dany moment jest właściwy by przejść do takiego pokazu, najlepiej znaleść jakiś punkt zaczepienia w temacie na, który aktualnie rozmawiasz z laską i użyc go do przejścia na temat ESP, np:

Ona: Wiesz wejście Chorwacji do Unii Europejskiej było naprawde duzym wydarzeniem w polityce krajów Europy Środkowej i krajów zachodnich, musiało miec to bezpośredni wpływ na ich stosunek do aktualnej polityki zagranicznej....

Ja: Oooo...zgadza sie zgadza sie, wejście Chorwacji do Unii Europejskiej było naprawde ważnym wydarzeniem.....ale z drugiej strony to musze Ci powiedzieć, że zaskoczyłaś mnie...

Ona: DLaczego?

Ja: Tak nie wiele kobiet interesuje się polityką...

Ona: No wiesz...

Ja: Napewno jestes konkretna osobą...twardo stąpasz po ziemii itd, napewno często racjonalizujesz, napewno nei nalezysz do osob ktore wierza w przeznaczenie....

Ona: hmmm....nie raczej nie....

Ja: Widzisz sa osoby, które utrzymuja, że jest przeznaczenie i ich zycie często układa sie z przypadków, wierza w horoskopy, wróżki, etc....ja mysle ze to osoby, które nie potrafia panować nad wydarzeniami w swoim zyciu...

Ona: dokładnie ale to troche dziwne, ze w to wierza...

Ja: no widzisz...wogole znam takiego gościa, kótry interesuje sie magia i układa horoskopy, nauczył mnie takiej sztuczki...

albo:

Ona: Moja koleżanka ostatnio oblała sie jogurtem na spodniach, wszyscy się z niej smiali...

Ja: Ale smieszne, hehe, widze, że roztargniona ta Twoja koleżanka...pewnie wszyscy sie z niej naibjają...

Ona: No prawie zgadłeś, bla bla bla bla bla

Ja: No nie...zaskakujesz mnie, widze, że jestes bardzo żywiołowa osobą...ale powiem Ci cos w tajemnicy, mam taka teorie, ze osoby ktore sa bardzo zywiolowe i wrecz emanuje z nich energia, wierza ze swiatem keiruje jakas sila i sa czasami troche przesadni....wiesz czytaja horoskopy itd...wogole moja kolezanka, która czyta te bzdety raz mnei zaskoczyla, bo powiedziala ze umie czytac w myslach...

Ona: i co, i co?

Ja: Niezle to zrobila...

Ona: Ale jak?

Ja: Tak. POmyśl sobie....

albo:

Ja: Ten taniec był naprawde zabójczy, gdzie uczyłaś sie tańczyć?

Ona: Ale ja nawet nei umiem tańczyc!

Ja: Taaa....jasne.....w czary tez wierzysz? :P

Ona: A skad to pytanie :P

Ja: Aaaa...wiesz...kiedys pewnien czarnoksiężnik nauczył mnie czytania w myślach, hehehe.... :P

Ona: Taa...bez ściemy.... :P :P

Ja: Założymy sie?;p

Ona: Dobra, ale i tak przegrasz... ;p

Ja: Oooook....ale jak wygram to stawiasz mi piwo, jak przegram to w nagrode cmokne Cie w policzek ;p

Ona: Hahahahaha...

Ja: Dobra to pomysl sobie.....

Mozna tak w kółko :P

Pozdro,
Storm.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03-29-2008, 02:03 PM
carl989 carl989 is offline  - Male

nie zapominajac o zwrocie: " moja byla nauczyla mnie kiedys... " ;]
Reply With Quote