3 zasady gry na początek
Jestem już pewien czas w branży. Początkowo miałem duże problemy z podchodzeniem nawet w klubach czyli miejscach społecznie akceptowanych. Nie mogłem się przełamać. Jednak ustanowiłem trzy zasady gry ,które chce polecić każdemu początkującemu graczowi.
1. Zasada 3 sekund. Nie ma co dużo opisywać. Bardzo pomaga każdemu początkującemu. Jeśli w przeciągu trzech sekund od momentu kiedy twój target cię zauważy nie podejdziesz do niej to jesteś spalony. Nie zawsze tak jest ,ale kierując się tą zasadą bardzo szybko przełamiesz opór przed podchodzeniem.
2 Zasada. Chytry traci dwa razy ,a niezdecydowany traci dziesięć razy. Zasada ta jest mojego autorstwa. Nie mam tu na myśli stawiania drinków etc. Jeżeli brakuje ci zdecydowania w twoim działaniu to twoje szanse na sukces maleją. Nawet jeśli podejdziesz do panny to ona zobaczy ,że brak ci zdecydowania i najprawdopodobniej odstrzeli cię. Pomyśl sobie ile razy w życiu chciałeś podejść do jakiejś HB i ją poderwać. Jednak brak było ci zdecydowania i przez cały czas zwlekałeś z approach-em. Co się potem stało? Jakiś inny dupek podszedł i poderwał laskę ,na którą ty miałeś ochotę. Przykre ,ale prawdziwe.
3 Zasada. Zacznij grać na pieniądze. Wychodzisz ze swoim kolegą ,Wingiem. Dajesz koledze 10 zl i mówisz mu ,że jeśli nie podejdziesz do dziewczyny np: tej co siedzi przy barze i jeśli do niej nie zagadasz to ma stargać 10 zł ,które mu dałeś. Nie ważne czy ci się uda domknąć z numerem czy też panna cię oleje. Ważne ,że podchodzisz i działasz. Jeśli nie podejdziesz no to jesteś biedniejszy o 10zeta.
Stosując te 3 zasady szybko przełamiesz opór przed podchodzeniem do obcych kobiet. Skoro mi pomogły to i tobie pomogą. Życzę powodzenia
V.I.P.
|