The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 03-11-2008, 03:00 AM
VIPPUA VIPPUA is offline  - Male

Default 3 zasady gry na początek

Jestem już pewien czas w branży. Początkowo miałem duże problemy z podchodzeniem nawet w klubach czyli miejscach społecznie akceptowanych. Nie mogłem się przełamać. Jednak ustanowiłem trzy zasady gry ,które chce polecić każdemu początkującemu graczowi.

1. Zasada 3 sekund. Nie ma co dużo opisywać. Bardzo pomaga każdemu początkującemu. Jeśli w przeciągu trzech sekund od momentu kiedy twój target cię zauważy nie podejdziesz do niej to jesteś spalony. Nie zawsze tak jest ,ale kierując się tą zasadą bardzo szybko przełamiesz opór przed podchodzeniem.

2 Zasada. Chytry traci dwa razy ,a niezdecydowany traci dziesięć razy. Zasada ta jest mojego autorstwa. Nie mam tu na myśli stawiania drinków etc. Jeżeli brakuje ci zdecydowania w twoim działaniu to twoje szanse na sukces maleją. Nawet jeśli podejdziesz do panny to ona zobaczy ,że brak ci zdecydowania i najprawdopodobniej odstrzeli cię. Pomyśl sobie ile razy w życiu chciałeś podejść do jakiejś HB i ją poderwać. Jednak brak było ci zdecydowania i przez cały czas zwlekałeś z approach-em. Co się potem stało? Jakiś inny dupek podszedł i poderwał laskę ,na którą ty miałeś ochotę. Przykre ,ale prawdziwe.

3 Zasada. Zacznij grać na pieniądze. Wychodzisz ze swoim kolegą ,Wingiem. Dajesz koledze 10 zl i mówisz mu ,że jeśli nie podejdziesz do dziewczyny np: tej co siedzi przy barze i jeśli do niej nie zagadasz to ma stargać 10 zł ,które mu dałeś. Nie ważne czy ci się uda domknąć z numerem czy też panna cię oleje. Ważne ,że podchodzisz i działasz. Jeśli nie podejdziesz no to jesteś biedniejszy o 10zeta.

Stosując te 3 zasady szybko przełamiesz opór przed podchodzeniem do obcych kobiet. Skoro mi pomogły to i tobie pomogą. Życzę powodzenia
V.I.P.
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 03-11-2008, 11:45 AM
rafalluz rafalluz is offline  - Male

1 i 2 są tu znane od dawien dawna. Co nie czyni ich nieprawdziwymi ofc :>

Co do 3 powiem Ci, że z kolega stosujemy jej wariant. Tyle tylko, że zamiast kasy konfiskujemy sobie dowody osobiste albo komórki (telefony, nie mózgowe ;p). Nie podejdziesz - nie dostaniesz. Zajebisty motywator!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-11-2008, 11:58 AM
TheDog TheDog is offline  - Male

telefon? dowod? IMO najlepiej dac 10 zeta, a jak nie podejdziemy, to on je bierze niech chociaz ktos na tym zyska ;D
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-13-2008, 12:45 PM
rafalluz rafalluz is offline  - Male

Prawdę mówiąc, ma małe znaczenie, co dasz. Grunt to by wizja straty tego czegoś motywowała skutecznie do podejścia.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-18-2008, 05:14 AM

Spróbujcie zagrać na pieniądze ,naprawdę potrafi to zmotywować. Jak widzisz ,że twój kolega targa na twoich oczach 20 dychy i to w dodatku twoje ,to zaczynasz zastanawiać sie czy działać dalej czy też zostać excuzerem do końca życia. W sumie prawo jazdy też można stargać ,albo też dowód osobisty.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-18-2008, 07:20 AM
TheDog TheDog is offline  - Male

Quote:
Originally Posted by VIPPUA View Post
W sumie prawo jazdy też można stargać ,albo też dowód osobisty.
wypluj to ;P
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03-20-2008, 02:58 AM

Jednak największym kluczem do sukcesu jest podchodzenie do dziewczyn. Należy podchodzić ,podchodzić i jeszcze raz podchodzić. Nawet jeśli na 100 podejść 99 skończy się koszem to i tak już jest jakiś sukces ,zwłaszcza jak dla początkującego. Tak na serio mówiąc to mało prawdopodobne jest żeby na 100 podejść zostać 99 razy olany. No chyba ,że się wygląda jak Golum z książki Tolkiena. Także panowie z branży zwłaszcza początkujący nie opi******ać się tylko ,podchodzić i otwierać.
Powodzenia V.I.P.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules