|
|
| Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language. |
Inactive Reminders By Icora Web Design

03-04-2008, 03:42 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FR Silownia - help
Wiatam Panow
Wczoraj bylem na silowni i chcialem poderwac jedna lasie.Poniewaz jestem w hiszpanii i z hiszpanskim slabo to postanowilem wkuc na blache jakies morozone teksty (po hiszpansku) , no ale okazalo sie ze laska gada po ang (zagadalem najpierw po ang) czego wogole nie przewidzialem  No niewazne , staralem sie wypasc jak najlepiej , no wlasnie , moze nie staralem sie wypasc ale staralem sie byc jak najbardziej rozluzniony , mialem przygotowana dobra bajere ze jak mnie zapyta skad jestem to powiem jej ,ze jak zgadnie to bedzie mogla mnie zaprosic na kawe , ale nie bylem przygotowany ze bedzie to jej pierwsze pytanie , wiec od razu sie zgrzalem i zrezygnowalem z tej bajery.
Pierwsze pytanie :
Czy ta rezygnacja byla spowodowana programowaniem spolecznym?
Dalej jakas tam bajerke przycialem ale jakos dretwo szlo , tzn dretwo nie bylo ale gadalem jakies glupoty jak afc.
Ogolnie jak spytala skad jestem to powiedzialem zeby zgadywala , zaczela walic ze z angli albo australii jak gadam po ang ale mowie jej ze nie ,ze z centrum europy.
Wtedy zapytalem czy zna troche geografie , jak tak to powinna wiedziec jaki kraj jest w centrum europy,
No ale okazalo sie ze geografii nie zna ;P
Pozniej mowie ze jest taki kraj miedzy niemcami i rosja i to jest centrum europy ale nie wiedziala ,
Wiec mowie ze jestem z marsa ( jak kazdy facet ) no ale ta bajera chyba slabo zadzialala bo az sie spojrzala na jakiegos goscia obok jakby szukala potwierdzenia ze jakis pierd..iety jestem.
W koncu jej powiedzialem skad jestem (choc zupelnie niepotrzebnie , moglem powiedziec zeby sprawdzila na mapce i na nastepnym treningu mi powie)
Pozniej gadka przeszla na anglie ze tam pelno polakow i hiszpanow i nie trzeba nawet znac ang zeby tam jechac.
Utrzymywalem ciagle kontak wzrokowy i usmiech.
Pozniej zapytalem ile cwiczy juz , powiedziala ze 2 tyg , wtedy zlapalem ja za biceps i mowie : "Ale duzy" (chyba zbyt dretwo to zrobilem ) - ale chyba tez slabo zadzialalo bo stwierdzia ze wlasnie nie , to ja wtedy : "To jeszcze wieksze chcesz miec ?" no ale wtedy cos sie zaczelo jebac i widac bylo ze chce odejsc.
Juz nawet nie pamietam jak sie gadka skonczyla , poprostu sie rozeszlismy.
Jeszcze dodam ze 2 treningi wczesniej pierwsza sie do mnie usmiechnela , tzn wyniklo to z faktu ze ja teraz mam taki inner game ze ciagle sie usmiecham , przytrzymalem tylko wzrok na niej.Odwzajemnilem ale nie dawalem zednych sygnalow ze mi sie podoba
trening pozniej wszedlem na sale i udawalem ze jej nie widze , po 30 min nasze spojrzenia sie zeszly no i jej pomachalem ladnie usmiechajac sie , no ale pozniej znowu olalem zeby nie wyjsc na afc co sie tylko slini za laskami.
Wracamy do wczorajszej sytuacji , wiec pozniej jakos sie zlozylo ze cwiczylismy obok siebie , i ja zapytalem czy moze mi miasto pokaze ale spotkalem sie z odpowiedzia
uff...za bardzo czasu nie mam
wiec ja na to :
don´t worry , me neither (nie mart wie ja tez nie mam za duzo czasu )
no ale wtedy nastapila ta sama sytuacja co wczesniej , czyli tak jakby udawala ze nic do niej nie dociera , o co ja pytam , tzn juz w czasie odpowiedzi zaczela sie zajmowac jakimis cwiczeniami ( ewidentnie uciekala ) a ja oczywiscie sie nie narzucalem i sobie poszedlem do innej czesci sali a pozniej wyszedlem bez slowa.
Troche dluga ta hiostoria ale mam nadzieje ze ktos pomoze mi ja przeanalizowac.
No i kolejne pytanie:
Jak mam sie zachowywac jak ja spotkam na nastepnym treningu ?
Pozdrawiam i z gory dzieki
I jeszcze jedno pytanie , mam problemy zeby sie zmotywowac i wyjsc na impreze na zeby potrenowac , a wiem ze musze to robic regularnie , chce to robic , tylko zaraz jakies excusy sie pojawiaja.
Zna ktos jakis sposob na to ?
|

03-04-2008, 06:58 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziewczyna chce miec szczupla sylwetke a Ty jej: JESZCZE wieksze chcesz miec?  tak jakby miala 36 w obwodzie :P jesli juz musiales cos na ten temat mowic, to lepiej: jeszcze TWARDSZE chcesz miec?
pozdro!
|

03-07-2008, 06:31 AM
|
|
I got my ass Banned kthxbai :)
|
|
|
|
|
|
|
|
dobre, poprawiles mi humor na pare minut!
dluga droga przed toba, buenos chances, lol
|

03-07-2008, 08:23 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rubikon
dobre, poprawiles mi humor na pare minut!
dluga droga przed toba, buenos chances, lol
|
Nie ma to jak tresciwy post, powiedz co wniosles do dyskusji ta wypowiedzia?
Jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej po prostu nie pisz...
A poza tym kazdy z nas jako PUA zaczynal z gorszym lub lepszym skutkiem, wiec wysmiewanie sie z kogos na tym forum jest calkowicie nie na miejscu.
|

03-07-2008, 11:24 PM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MatWolfGang, każdy kto odniośł jakikolwiek sukces, powie Ci, ze odniosł go głównie dlatego, że w przeszłości popełnił wiecej błędnych decyzji niz Ty
Quote:
mialem przygotowana dobra bajere ze jak mnie zapyta skad jestem to powiem jej ,ze jak zgadnie to bedzie mogla mnie zaprosic na kawe , ale nie bylem przygotowany ze bedzie to jej pierwsze pytanie , wiec od razu sie zgrzalem i zrezygnowalem z tej bajery.
Pierwsze pytanie :
Czy ta rezygnacja byla spowodowana programowaniem spolecznym?
|
Wcale nie musiałeś jak za pewne wiesz rezygnowac z tej bajery, mogłeś ja wypowiedziec zupełnie ironicznym tonem głosu,
Ona: Skad jesteś?
Ty: Założe sie, że nie zgadniesz....ale jak zgadniesz....to CIe chyba na kawe wezme
Quote:
|
Dalej jakas tam bajerke przycialem ale jakos dretwo szlo , tzn dretwo nie bylo ale gadalem jakies glupoty jak afc.
|
Przyzwyczajaj się, że z laskami będziesz gadał o głupotach  Nie ważne jest co i o czym rozmawiasz, ważne ile (a przedewszystkim jakie) emocji jej przez to dostarczasz.
Quote:
Wtedy zapytalem czy zna troche geografie , jak tak to powinna wiedziec jaki kraj jest w centrum europy,
No ale okazalo sie ze geografii nie zna ;P
|
Ja bym tam nie chciał, żeby mnie jeszcze na siłowni laska z geografii odpytywała
Quote:
Pozniej mowie ze jest taki kraj miedzy niemcami i rosja i to jest centrum europy ale nie wiedziala ,
Wiec mowie ze jestem z marsa ( jak kazdy facet ) no ale ta bajera chyba slabo zadzialala bo az sie spojrzala na jakiegos goscia obok jakby szukala potwierdzenia ze jakis pierd..iety jestem.
W koncu jej powiedzialem skad jestem (choc zupelnie niepotrzebnie , moglem powiedziec zeby sprawdzila na mapce i na nastepnym treningu mi powie)
|
Może w hiszpańskim kregu spolecznym inaczej odbieraja tekst, ze facet jest z Marsa?
Ja nie wiem, bo w hiszpanii nie byłem, ale Ty pewnie wiesz, testując otrzymujesz feedback co jak działa na ludzi, i juz widzisz, że z tym tekstem poszło coś nie tak, i w tym momencie możesz juz sobie zadać kilka pytań:
1) Czy rezultat po mojej wypowiedzi spowodowany był nieodpowiednim kontekstem sytuacji?
2) Czy rezultat mojej wypowiedzi spowodowany był nieodpowiednią tonacja głosu?
3) Być może dynamika socjalna jaka panuje w warunkach hiszpański inaczej reaguje na tego typu powiedzenia?
Robisz analize, tego co miałeś wprowadzasz korekte do swojego planu i działasz dalej, zdobywając skill, idąc do przodu jak burza, bo stajesz sie wycfaniony na coraz więcej pułpek jakie zawiera gra zwana Pick Up  dlatego najlepiej jest gdy działasz jak najczęsciej.
Quote:
|
"Ale duzy" (chyba zbyt dretwo to zrobilem ) - ale chyba tez slabo zadzialalo bo stwierdzia ze wlasnie nie , to ja wtedy : "To jeszcze wieksze chcesz miec ?" no ale wtedy cos sie zaczelo jebac i widac bylo ze chce odejsc.
|
Czy nie zaczynacie dostrzegać, że C&F zdaje się być troche do dupy? Jeżeli nie robicie tego z odpowiednim duchem a tylko dlatego, żeby coś powiedzieć lub błysnąc to rzeczywiście C&F jest do dupy. Juz nie raz przejechałem się na C&F, dlaego uważam, że trzeba to stosować z dużą dozą umiaru. Byc może dla Was to działa, jak dla mnie kijowo.
Quote:
|
trening pozniej wszedlem na sale i udawalem ze jej nie widze , po 30 min nasze spojrzenia sie zeszly no i jej pomachalem ladnie usmiechajac sie , no ale pozniej znowu olalem zeby nie wyjsc na afc co sie tylko slini za laskami.
|
AFC sie tylko ślini na widok jedzenia bo nie wie jak sie poczuje jedzenie gdy sie dowie, że chce je zjeść. PUA sie slini na widok jedzenia i nie myśli co sobie pomyśli jedzenie tylko idzie i wpieprza
Quote:
Wracamy do wczorajszej sytuacji , wiec pozniej jakos sie zlozylo ze cwiczylismy obok siebie , i ja zapytalem czy moze mi miasto pokaze ale spotkalem sie z odpowiedzia
uff...za bardzo czasu nie mam
|
Zastanów sie w jakim stanie ja zostawiłeś, przed zapytaniem się o pokazanie miasta?
Miała iśc na przechadzke z gościem, który nie dośc, że jest z Marsa to jeszcze nabija się z jej wysiłków na siłowni?
Quote:
|
Jak mam sie zachowywac jak ja spotkam na nastepnym treningu ?
|
Powiedz sobie: "Dobra już nie chce mi się kombinować i potem być wkurwiony, że zjebałem jakieś podejście....później się na coś powkurwiam, może na prezentera w telewizji, albo na sąsiada, teraz mi się nie chce bo to jest zbyt meczące a ja jestem zbyt leniwy na to, to juz teraz wole pozostać tą ZAJEBSITA WERSJĄ SIEBIE I EMANOWAĆ ENERGIĄ NA WSZYSTKICH DOOKOŁA WPROWADZAJĄC ICH W ZAJEBSITY NASTRÓJ, dobra ide do niej, a co mi tam szkodzi"
Pozdro,
Storm.
|

03-08-2008, 01:42 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
|
Czy nie zaczynacie dostrzegać, że C&F zdaje się być troche do dupy? Jeżeli nie robicie tego z odpowiednim duchem a tylko dlatego, żeby coś powiedzieć lub błysnąc to rzeczywiście C&F jest do dupy. Juz nie raz przejechałem się na C&F, dlaego uważam, że trzeba to stosować z dużą dozą umiaru. Byc może dla Was to działa, jak dla mnie kijowo.
|
Co masz na myśli pisząc, że jest do dupy? Dla mnie działa zajebiście, ale pod warunkiem, że nie myśli się, że parę docinek to wszystko, czego trzeba, by zaciągnąć HB do łóżka. Kiedyś jechałem na samym C&F i się szybko przejechałem, bo o ile jest b. pomocne przy attraction (gdy Twój przekaz jest OK), nie zajedziesz na nim samym, co, gdy teraz na to patrzę, jest oczywiste.
|

03-09-2008, 06:35 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troche z pozno panowie odpisaliscie 
Ostatnio ja spotkalem na treningu i zupelnie olalem , nawet sie nie przywitalem , mialem taki zamiar ale jak nasze oczy sie zeszly to mialem co innego w glowie i nawet nie zareagowalem , a pozniej to juz olewka po calosci , jutro kolejny trening , moze jakies rady na jutro ? 
|

03-09-2008, 10:32 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rafalluz
Co masz na myśli pisząc, że jest do dupy? Dla mnie działa zajebiście, ale pod warunkiem, że nie myśli się, że parę docinek to wszystko, czego trzeba, by zaciągnąć HB do łóżka. Kiedyś jechałem na samym C&F i się szybko przejechałem, bo o ile jest b. pomocne przy attraction (gdy Twój przekaz jest OK), nie zajedziesz na nim samym, co, gdy teraz na to patrzę, jest oczywiste.
|
C&F jest zajebiste i co najwazniejsze - dziala
jesli dla Ciebie Storm_PL dziala slabo, to znaczy ze
-nie uzywasz cocky AND funny
-trafiles na zakompleksiona dziewczyne, malo pewna siebie (zazwyczaj podoba sie to zyletom)
uzywasz albo
samego cocky - arogancki dupek starajacy sie ukryc swoje wady
samego funny - goofy, jackass, wszyscy komicy szukajacy aprobaty (a kto zdobywa wiecej lasek? komicy czy gwiazdy rocka ?)
cale to zagadnienie mozna potraktowac w taki sposob
cocky - push
funny - pull
jesli kogos interesuje zagadnienie push & pull, wytwarzajace sexual tension i anticipation to polecam swinggcata - REAL WORLD SEDUCTION
|

03-21-2008, 01:33 AM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No nie wiem jak mam Wam to wytłumaczyć. Z poziomu intuicji czuje, że nadawnie zbyt dużej rangi C&F porpostu oddala mnie od wyznaczonego celu, może się to kiedys zmieni.
To tak jak Twoim celem jest konkretne podejście do dziewczyny i zaliczenie jej w jak najszybszym czasie, w takich sytuacjach C&F przedłuża tylko ku temu czas, marnując go na droczenie, etc. Wartośc mozna ukazać na wiele różnych sposobów, nie tylko C&F.
PS. Sors, ze tak dlugo nie odpisywalem, nie bylo czasu.
Pozdro,
Storm.
|
 |
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules