The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 02-24-2008, 06:34 AM
VIPPUA VIPPUA is offline  - Male

Default Dla tych którym nie wyszedl PU

Jak wyżej temat poświęcony dla wszystkich ,którym coś poszło nie tak jak powinno. Jeżeli umawialiście się z jakąś dziewczyną ,zaprezentowaliście jej chociaż trochę swojej wartości ,tego że to wy jesteście nagrodą i nagle okazuje się ,iż panna zmierza do zakończenia waszej znajomości. Nie czekajcie ,aż ona powie wam ,że do siebie nie pasujecie. po prostu zróbcie to pierwsi. Tutaj muszę zamieścić moje ostatnie spostrzeżenia. Ostatnio poznałem pewną dziewczynę na imprezie. Wszystko wiadomo według schematu. Attraction zrobione ,IOIsy pojawiły się ,raporcik też był. Spotkaliśmy się oczywiście po imprezie. No i przyszła pora na opisanie czegoś co wskazywało na to ,że wszystko zmierza w złą stronę. Wczoraj mieliśmy się spotkać ,a tu nagle laska odwołuje spotkanie ,później w nocy pisze mi jakieś sms-y typu "czy jesteś na mnie zły". No to OK dziś rano dostaje sms-y ,że popiła wczoraj trochę i nawet nie wiedziała co pisała zeszłej nocy (wiadomo zaczyna przepraszać). No to małe sms-game ,napisałem jej oczywiście w formie żartu ,że moja mama zabrania mi się zadawać z osobami uzależnionymi od alkoholu i ,że jak dostanę przez nią szlaban na imprezowanie to się chyba potne. W odpowiedzi dostaje całą wiązankę na temat jakiś tam pierdół ,że nie mam prawa mówić o niej ,że jest alkoholikiem (takie tam moralne wywody z pod deski klozetowej itp. Tutaj widać przykład jak relacje spierniczyły się. Wniosek jest taki po co przepraszać ją ,składać się i lizać jej tyłek. Wygląda to nie na miejscu ,a tym bardziej nie ALFA ,a skoro sama nie wie co pisze w sms-ach po pijaku to dla mnie już jest alkoholikiem. Moja odpowiedź brzmiała tak: "Akurat to był żart (z tym całym alkoholikiem) ,ale skoro nie masz na tyle poczucia humoru żeby to zrozumieć to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać. KONIEC!!!

Panowie z branży PU jeżeli macie podobną sytuację to nie czekajcie ,aż ona wam da kosza. Zróbcie to pierwsi nawet dla własnej świadomości ,że to wy Ją olaliście ,a nie ona was. Jeśli widzicie ,że nieuchronnie wszystko zbliża się ku końcowi to nie użalajcie się ,nie męczcie się ,skończcie to pierwsi. Wiecie dlaczego? Bo to wy jesteście nagrodą ,a nie wasz target. Zobaczycie sami ,że wtedy poczujecie się wy nagrodą nie ona. Powiem więcej ,jeżeli przez cały czas trwania waszej znajomości pokazaliście chociaż trochę ,że jesteście nagrodą ,to całkiem prawdopodobne jest ,że ona do was wróci z przeprosinami po pewnym czasie. Nawet jeśli tak się nie stanie to pamiętajcie ,że w Polsce na 100 mężczyzn przypada 103 kobiety ,co więcej 99 z pośród tych 100 facetów to excuzerzy ,czyli jak ja to mówię "Tego kwiatu jest pół światu".

P.S. (Do mojego byłego target-u: jeżeli to czytasz to teraz już wiesz ,że to ja jestem nagrodą ,a nie ty.)
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 02-24-2008, 04:15 PM
rafalluz rafalluz is offline  - Male

Jeżeli laska obraża się na C&F to są 2 opcje:

1.Twój przekaz kuleje (generalnie jeśli nie używasz C&F twarzą w twarz, ale np przez sms/gg, ryzyko mylnego odebrania jest większe). Musisz popracować nad mową ciała/tonacją/akcentowaniem żartu (np. emotki jak przez gg)

2.Ona jest drętwa i nie ma poczucia humoru. Wtedy wiej, bo obcowanie z nią nie będzie przyjemnością.

I zgadza się, zero lizania tyłka. Nie tylko laskom :>
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-25-2008, 05:27 AM
VIPPUA VIPPUA is offline  - Male

Oczywiście nie mówię ,że wszystko zrobiłem idealnie ,na 100% coś moglem zrobić lepiej niż zrobiłem.

Tylko ,że nie po to założyłem ten temat.

Nie mogę patrzeć jak widzę kolesia ,który liże tyłek pannie kiedy ta szczela fochy bez powodu. To jest najlepszy sposób do zostania pantoflarzem. Po prostu jeżeli dziewczyna zamiast do erekcji doprowadza cię do rozstroju nerwowego to zostaw ją. Tak samo jest z samochodem ,jeżeli masz auto które psuje się bez przerwy to oddajesz je na złom i kupujesz nową brykę ,która nie będzie sprawiać ci problemów. Z kobieta sprawa wygląda identycznie jeżeli psuje ci całe twoje emocjonalne życie to nie zastanawiaj się tylko ją olej i to w bezpośredni sposób. Nie ma co tu szukać wymówek. Jeżeli ty tego nie zrobisz to po pewnym czasie usłyszysz od niej słynne słowa "Po prostu do siebie nie pasujemy ,dajmy sobie spokój". Dajesz jej kosza pierwszy i tyle. Na 100% panna będzie zaskoczona ,bo to z reguły one dają nam kosza ,ale to my jesteśmy nagrodą i koniec.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-25-2008, 06:10 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Quote:
Nie mogę patrzeć jak widzę kolesia ,który liże tyłek pannie kiedy ta szczela fochy bez powodu.
Jego problem.

Quote:
Z kobieta sprawa wygląda identycznie jeżeli psuje ci całe twoje emocjonalne życie to nie zastanawiaj się tylko ją olej i to w bezpośredni sposób.
Jezeli tak sie dzieje to tylko oznaka tego jaki jestes słaby, ze pozwalasz lasce wchodzic sobie na emocje, oraz komunikat ze ktos tu inny przyjal pozycje alfa.

Quote:
Wczoraj mieliśmy się spotkać ,a tu nagle laska odwołuje spotkanie ,później w nocy pisze mi jakieś sms-y typu "czy jesteś na mnie zły". No to OK dziś rano dostaje sms-y ,że popiła wczoraj trochę i nawet nie wiedziała co pisała zeszłej nocy (wiadomo zaczyna przepraszać). No to małe sms-game ,napisałem jej oczywiście w formie żartu ,że moja mama zabrania mi się zadawać z osobami uzależnionymi od alkoholu i ,że jak dostanę przez nią szlaban na imprezowanie to się chyba potne.
Wyglada mi na to, ze Cie poprostu stestowala. Pamietaj o tym ze laski testuja. Ja bym tutaj przybral nieco inna strategie. Jezeli laska najpierw pyta sie mnie "czy jestem zly" za cos tam to mowie jej co o tym mysle i co chce w zamian, bez pierdolenia, ona zjebala to ona teraz musi zaplacic, potem jak pisze ze "przeprasza" itd to ewidentnie widac, ze jej zalezy, obojetnie czy jest pod wplywem alkoholu czy nie, bo nawet jesli jest pijana to jej logiczny umysl spi i robi to co jej dyktuja emocje. Zawsze zastanów sie co w danym momencie chcialaby usłyszeć od Ciebie laska.

Quote:
Zróbcie to pierwsi nawet dla własnej świadomości ,że to wy Ją olaliście ,a nie ona was.
Jak dla mnie to sztuczne pompowanie sobie ego, znam swoja wartosc i nie potrzebuje robic takich rzeczy dla wlasnej swiadomosci.

Pozdro,
Storm.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules