|
|
| Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language. |
Inactive Reminders By Icora Web Design

02-24-2008, 02:14 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mowa Ciala
Ufff.....w koncu wrocilem na tor , po dlugiej przerwie chyba 2-miesiecznej. Troche czasu potrzebowalem zeby sesje zaliczyc i poukladac kilka spraw no ale do rzeczy :
Wiec wczoraj wybralem sie na impreze , Ci korzy mnie pamietaja wiedza ze sie dze w Hiszpanii i slabo z hiszpanskim u mnie  no ale przeciez 60% ( czy nawet wiecej juz nie pamietam  ) to mowa ciala. Wczoraj sie wybralem na impreze , z podejsciem nie mam problemow no ale kur... dalej to juz jest maskra , dzisiaj stwierdzam ze te laski chyba widzaly przed soba klode drewna a nie mnie  . Wiec moje pytanie brzmi , na co powinienem zwrocic uwage , jak kierowac swoim cialem zebym byl bardziej atrakcyjny, narazie olewam jezyk bo i tak zanim wskocze na poziom w ktorym bede mogl swobodnie sie porozumiewac to troche jeszcz minie. Wiec jak zainteresowac kobiete tylko cialem , oczywiscie costam bede mowil powiedzmy po angielsku ale one i tak nie zrozumieja , ale wiem ze komunikacja to glownie mowa ciala , przynajmniej NLP tak mowi wiec Panowie mowcie jak mam sie zachowywac
Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na odzew po dluuugiej przerwie 
|

02-24-2008, 05:37 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A jak u ciebie z mięśniami ? Generalnie człowiek posiadający troche mięśni, nie koniecznie paker zaczyna mieć dobry BL bez myślenia o tym.
Sam jestem ektomorfikiem i z przybraniem na wadze (przyrostem mięśni) jest u mnie kłopot, ale odkąd zacząłem ćwiczyć i biegać mój BL sam się poprawia.
|

02-24-2008, 08:20 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z miesniami u mnie swietnie , biegam i trenuje kulturystyke ale akurat BL u mnie bardzo kiepski , prosilem o porade jak upgrade-owac BL a nie ze potrzebuje BL bo to akurat wiem  Tylko jak go poprawic ?? 
|

02-24-2008, 11:05 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzieki za pomoc ale pierwsze linki nie chca dzialac......mozna prosic jakies poprawki ?
|

02-24-2008, 11:09 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie chcą działać bo youtube chwilowo nie działa.
|

02-24-2008, 12:26 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Swietnie , dzieki za materialy , musze powiedziec ze ciekawe , lecz nagle nie zaczna mnie podrywac dziewczyny tylko dlatego ze poruszam sie poprawnie , mnie chodzi o sytuacje w czasie rozmowy , gesty , mimika twarzy , te sprawy , jak zainteresowac kobiete z ktora utrudniony jest kontakt verbalny , powiedzmy ze rozmawiam z nia swoim lamanym hiszpanskim , ale mowa ciala wiele mowi , wiec teraz chodzi o to jak ma ona wygladac w czasie rozmowy
|

02-24-2008, 02:59 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by MatWolfGang
lecz nagle nie zaczna mnie podrywac dziewczyny tylko dlatego ze poruszam sie poprawnie
|
Może podrywać cie nie zaczną, ale będą wysyłać IOI's i zapraszać do otwarcia.
Quote:
Originally Posted by MatWolfGang
mnie chodzi o sytuacje w czasie rozmowy , gesty , mimika twarzy , te sprawy , jak zainteresowac kobiete z ktora utrudniony jest kontakt verbalny , powiedzmy ze rozmawiam z nia swoim lamanym hiszpanskim , ale mowa ciala wiele mowi , wiec teraz chodzi o to jak ma ona wygladac w czasie rozmowy
|
To już bardziej zależy od twojego inner game, od twojego stanu. Tego nie opanujesz na poziomie świadomym. Czujesz sie dobrze, jesteś wesoły, jestes pewny siebie i wiesz że zaraz do czegoś między wami dojdzie. W takiej sytuacji to wychodzi samo z siebie, a ona to wyczuwa. Nie zagrasz tego.
|

02-25-2008, 06:26 AM
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mat:
-Szeeeeeroki usmiech 
-Kontakt wzrokowy
-Osoby Alpha czesto dotykaja innych ludzi
-Zajmuj jak najwiecej miejsca
-Przybieraj pozycje ktore sa dla Ciebie wygodne
I przede wszystkim tak jak powiedzial guardenau, Twoj inner game jest wazny. Czerp korzysci z tego, ze jestes cudziziemcem, laski lubia cudzoziemcow i gadaj tym swoim angielskim łamamnym przez hiszpański i badz dumny ze jestes polakiem wsrod hiszpanów
Pozdro,
Storm.
|

02-27-2008, 02:47 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ze wszystkiego do tej pory najważniejsze okazały się dla mnie dwie rzeczy:
- Wygoda - czyli rób wszystko tak aby czuć się swobodnie i nie myśl nad tym tylko działaj spontanicznie, rozpychajac się sztucznie nic nie osiągniesz.
- Kontakt wzrokowy - jak poczujesz się wygodnie, wszystko inne samo naturalnie przyjdzie, ale nad spojrzeniem już ty musisz skrupulatnie panować. Kontakt wzrokowy ma być męski ale i ciepły, sympatyczny, pewny siebie.
|
 |
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|