The Attraction Forums

Go Back   The Attraction Forums > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Inactive Reminders By Icora Web Design
  #1 (permalink)  
Old 02-18-2008, 03:52 PM
Lander Lander is offline  - Male

Default kiss-problem

Witam Wszystkich,
To mój pierwszy post tutaj. Od kilku tygodni przeglądałem sobie forum, ale pozwólcie, że powiem oficjalne "Cześć"
Gram jakiś czas, problemów z dziewczynami od kilku lat nie mam. wiek-21.

Poznałem dziewczynę na zagranicznym tygodniowym obozie sportowym, który organizowałem. Byliśmy razem w kilkuosobowym apartamencie. Samiec alpha, komfort, diablo intrygujący, inne HB też na mnie patrzyły z uwielbieniem pierdu-pierdu. Z pewnych względów nie starałem się jednak nic osiągnąć z nią. Trochę "przypadkiem" wyszły moje 3 (nie na raz) seksowne pocałunki w szyję. Przyjęte buziakiem w policzek i uśmiechem. Tyle

2 dni po przyjeździe nie-planowanie spotkaliśmy się w klubie, laska była pijana, kilka konkretnych pocałunków z językiem w klubie, przytulanie etc., nad ranem, jak doszła do siebie- kebab, odprowadzenie do domu, cały czas b. miła rozmowa. Ostatecznie zaproponowała czy nie przenocuję (nie było żadnych podtekstów). Odmówiłem.

Następne spotkanie i niby super bo kino na rewelacyjnym poziomie z: ssaniem palca, namiętnym podgryzaniem ucha, pocałunkami w szyję, drapaniem po wewnętrznej stronie uda, na parkiecie ręka na pośladku etc.

Na kolejnym to co wyżej, potem z wycieńczenia zabawą (oboje trzeźwi (2-3 drinki)) wróciliśmy do niej i zasnęliśmy w objęciach. Oczywiście kilka pocałunków w kark, 2 czy 3 nawet głęboko w dekolcie.

Gdzie jest problem? Laska w ogóle nie całuje i moje przeczucie mówi mi, że nie wynika to z jakiejś jej przypadłości , tylko jest efektem Buyer's Remorse pierwszego pocałunku z językiem jak była pijana. Z drugiej strony na tyle musiała mi się udać gra, że inne hamulce nie trzymają...

Co robić??? POMOCY!
(Oczywiście podczas w/w kino, komfort był na najwyższym poziomie, więc nie chodzi o jej brak poczucia bezpieczeństwa.

Aha, na laskę patrzę trochę bardziej długo-perspektywicznie.
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 02-19-2008, 06:22 AM
guardeanu guardeanu is offline  - Male

Ja na twoim miejscu już dawno wziął bym się do roboty (FC).
Nie wiem na inne dokładnie oddałeś sytuację w swoim post'cie ale wygląda na to że wystarczy ją rozgrzać i już jest twoja.
W dodatku jeśli po takim spotkaniu w klubie jak opisałeś laska proponuje ci nocleg, to nawet jeśli mówi że żadnych podtekstów to prawie na pewno liczy na coś więcej.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules