Quote:
Originally Posted by Gali
twoje problemy są poniżej poziomu tego Forum, TO jest forum MysteryMethod, i to zobowiązuje.
|
no łohohohohoho . już się tak Gali nie nadymaj jak meteorologiczny balon, bo zaraz tutaj z wielkim hukiem pękniesz, a mi się zbierać płatów mięcha porozrzucanych potem nie będzie chciało
co do pytania nigmy - wiesz, rozwiń skrzydła i popuść wodze wyobraźni. nie wiem jaki tam dokładnie jest
challenge,
The Rules of The Game jeszcze nie czytałem, ale nikt nie mówi (chyba) że to ma być na zasadzie:
- Dzień dobry, czy to X ?
- Nie, to Y, X tu nie mieszka, pomylił się Pan
- Aha, a jaki ostatnio film Pan oglądał ?
Możesz (chyba) np. podać się za ankietera czy coś takiego, za osobę, której zaufanie łatwiej zdobyć i która nie będzie
creepem w oczach osoby odbierającej telefon . Ściema jakaś, że jesteś stąd i stąd, i czy mógłbyś rozmawiać z tym a z tym, a jak Ci powiedzą, że taki/taka tu nie mieszka, to jedziesz dalej że dzwonisz z portalu ChinskieFilmy.edu.org i chcialbys sie dowiedziec jaki film ostatnio ogladali w kinie .
nie blokuj sie chlopie, mysl bardziej perspektywicznie, nie zamykaj sie w malej kostce, zrzuc blokady, zrzuc bariery, nie tłamś umysłu