| | | Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language. |  | 
02-05-2008, 07:05 PM
|  | | | | | | Join Date: Oct 2007 Location: Guildford, Surrey, United Kingdom Age: 22
| | | ... ::: Sp!ep$zony Podryw Na Alko ::: ... Dobra ludziska.
Właśnie wróciłem z popijawy z kumplami. Studiuję na uniwerku w Wielkiej Brytanii, mój angielski jest biegły, w tym roku kończę 22 lata. Pobujałem się z kumplami, Anglikami, po campusie gdzie mieszkamy.
Generalnie, w dwóch słowach - w końcu władowaliśmy się do mojego kumpla na chatę. Trochę miałem w bani, i była panna która mi się wkręciła. Próbowałem jakoś ją poderwać, była nieźle skuta, mocniej ode mnie. Zacząłem z nią gadać, o jakichś bzdurach kompletnych, i zacząłem kino, i zaraz jak tylko zacząłem ją dotykac, ona walnęła mi tekstem:
" I have a boyfriend" [" Mam faceta"]
a ja na to, całkowicie pewny siebie:
" So what? I've got a girlfriend, too. More than that, I have two girlfriends to be honest"
[" No i co w związku? Ja mam pannę, w sumie nawet dwie, prawdę mówiąc"]
a ona mi na to zajechała tekstem:
" Yeah, but I love my one boyfriend"
[" Ta, ale ja w sumie kocham tego jednego, którego mam"]
do końca mojego pobytu w domu kumpla nie byłem w stanie odstawić więcej kino, nie mówiąc już o zaciągnięciu jej do chaty. Ta leżała z nami wszystkimi rozwalona totalnie na krześle, nogi wyciągnięte i trzymała je na udach swojej kumpeli, nie na moich!!! Ja na to " Co k*^vv@?!?" [oczywiście w myślach, totalnie nic takiego jej nie powiedziałem, grałem totalnie cool, gadałem ze znajomymi, gadałem z nią na inne tematy, pomagałem jej nalać alko bo była tak natrzaskana że rozlewała Colę po całym stole]
Ogólnie to tak: jestem dość nowy w tym wszystkim. Co powinienem mówić i jak powinienem zareagować na laskę - nawaloną czy nie - walącą mi takiego sh!t-testa. " Mam faceta" - nieważne czy to prawda, czy tanie granie - nawet, jeśli jej facet istnieje, to nie było go tam, wtedy, z nami, więc mogłem ją przelecieć. Mogłem, ale gdzieś po drodze coś schrzaniłem, oblałem sh!t-test, czy coś. Co mam robić, jeśli sytuacja przybiera taki obrót?
Za jakikolwiek feedback i pomoc będę dozgonnie wdzięczny.
pozdro,
Thee MaddKatter | 
02-05-2008, 07:07 PM
|  | | | | | | Join Date: Oct 2007 Location: Guildford, Surrey, United Kingdom Age: 22
| | | oł jee, myślę, że warto o tym wspomnieć - gdzieś koło 2:00 naszego czasu została doprowadzona przez bardziej-trzeźwych-niż-cała-reszta-nas-wszystkich współlokatorów do swojego pokoju i położona do łóżka. Wtedy zostałem poproszony przez jej znajomych żeby pójść do siebie do domu, więc poszedłem w długą, nie chcąc robić niepotrzebnie gnoju
ciekawe czy ona coś będzie pamiętać jutro rano i jak ja będę się czuć za 5.5 godziny jak wstanę na wykład, lol ;] PS co robić teraz? mieszkamy na jednym campusie, mamy wspólnych znajomych, jest naprawdę bardzo spora szansa że spotkamy się - ja i ona - szybciej, niż się komukolwiek wydaje. jak teraz to rozgrywać? od zera, jak gdyby nigdy nic się nie stało?
f(O_o) PS^2
kurde, tak pomiędzy nami - jestem tak bardzo wkurzony na siebie, i jestem w 100% pewien że obudzę się z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakim dołem i wstydem z powodu tego, co się stało [a raczej: do czego nie doszło] dzisiejszej nocy
x(
wstyd przed kumplami, do których na pewno to dotrze i wstyd przed nią, choć ona HB10 nie jest
;/ co robiććć? ;( | 
02-06-2008, 11:25 AM
|  | | | | | | Join Date: Dec 2007
| | | Zwykle gdy laska mówi mi "mam chłopaka", reaguje na to zupełnie tak samo jakby powiedziała mi "ej.....mam buty"
Byc moze, to co powiedziala Ci, nie byl wcale shit test, moze ona naprawde go kocha, bo choc jej logiczny umysl byl uspiony przez alkochol, ona nadal twierdzila, ze go kocha, wybadaj czy tak rzeczywiscie jest i staraj sie nie rozpierdalac szczesliwych zwiazkow,
Co do gry...to ja tutaj nie widzialem praktycznie zadnej gry, hehe, poza tym laska byla nabuzowana, wiec pewnie nie bedzie pamietac tego co robiles, o czym z Toba gadala etc, : P, skoro Tobie sie spodobala to pewnie gdzies na imprezach spodobala sie tez innym, to myslisz, ze malo razy miala takie akcje, ze kolesie chcieli ja macac? A ilu takich nie pamieta....hehehe
Poprostu kontyynuj pożądnie gre
Pozdro,
Storm. | 
02-06-2008, 12:19 PM
| | | problem wlasnie w tym ze byla taka srednia
;]
bez kitu, az sam sie dziwie ze ja do niej cos
btw: rozpierdalanie (szczesliwych) zwiazkow? nie wiem, ja nie wyznaje tego typu zasad. bo inni, ktorzy mi kiedys panny odbijali tez jej nie wyznawali. w koncu ja tez przestalem - i nie bylo to az takie straszne. swoja przygode z PUA zaczalem pod koniec 2oo5 roku, tak wiec wcale taki poczatkujacy jak tam pisalem wczesniej nie jestem, ale mialem dosc dluga przerwe (od lipca 2oo7 nic, zero), a w tej chwili, od lipca wlasnie, jestem w Wielkiej Brytanii i choc angielskiego sie ucze od 4. roku zycia to nadal mam problemy z pick-upem tutaj, bo jednak od tego jak sie rozmawia i co sie mowi i w jaki sposob to bardzo duzo zalezy - tak wiec grzecznie i pokornie wrocilem do punktu zero praktycznie i zaczynam zabawe od nowa
poza tym ja tego nie postrzegam w kategoriach "rozbijania", dla mnie to jest po prostu stwarzanie okazji pannie na to zeby miec fajnego kolesia, jakim ja jestem, pozwalam jej wejsc do mojego swiata, ale jej do niczego nie zmuszam. jak zdecyduje, ze jestem fajniejszy niz jej obecny - to milo. tyle ;] | 
02-06-2008, 01:04 PM
| | | | | | | Join Date: Jan 2008 Age: 18
| | | wiesz co, ja to opisze z mojego pkt widzenia  jak jeszcze nie mialem 18 i pilem, a potem wracalem do domu albo cos, to mialem zakodowany schemat: nie odzywaj sie, bo od razu sie skapna  ten schemat sie aktywowal zawsze, jak byly blisko osoby, ktore lepiej, zeby nie wiedzialy :P do czego zmierzam? a do tego, ze ona moze miec zakodowane: po alko za ch... nie daja sie poderwac, bo potem tylko wstyd z tego bedzie ;] musiala to sobie wypracowac pod wplywem doswiadczen  | 
02-06-2008, 01:45 PM
| | | Quote:
Originally Posted by TheDog po alko za ch... nie daj sie poderwac, bo potem tylko wstyd z tego bedzie ;] | a co to za "wstyd" przespac sie z takim Kociakiem jak ja? ;] ;p | 
02-20-2008, 03:17 AM
| | | | | | | Join Date: Feb 2008 Age: 19
| | | Tak faktycznie nie wiadomo czy ma chłopaka czy jest to tylko shit test ale tutaj jest to nieważne. Osobiście nie lubię podrywać nawalonych lasek ,bo poniekąd jest to iście na łatwiznę ,ale także na drugi dzień jak oczywiście dostaniesz numer od takiej panny i zadzwonisz jest "poranek kojota". Po prostu panna była wypita i może nie pamiętać cię z poprzedniego wieczoru. Wracając do tematu jeśli chodzi o "I have a boyfriend" trzeba bylo odpowiedzieć jej "fajnie ,a ja chce zostać księdzem" lub cokolwiek innego w tym stylu. Po prostu olać to zdanie tak jakby go nie było ,ale też należaloby wtedy popracować nad większym attraction ,które powinno być wywarte na niej. Tyle z mojej strony
Pozdrawiam VIP | 
02-20-2008, 04:58 AM
| | | | | | | Join Date: Dec 2007
| | | Quote:
Originally Posted by VIPPUA T Wracając do tematu jeśli chodzi o "I have a boyfriend" trzeba bylo odpowiedzieć jej "fajnie ,a ja chce zostać księdzem" lub cokolwiek innego w tym stylu. Po prostu olać to zdanie tak jakby go nie było ,ale też należaloby wtedy popracować nad większym attraction ,które powinno być wywarte na niej. Tyle z mojej strony
Pozdrawiam VIP |
moze to oznaczac pare rzeczy: - slabe attraction (tzw. bitch shield na odczepnego) - test (mozna olac, j/w - "fajnie, a swoja droga... <-- zmiana tematu), (mozna zrobic - ok, gdy obudzimy sie rano w lozku, to bedzie mogl nam zrobic sniadanie, ale gdy je przesoli to go zwolnie) - ladna dziewczyna POWINNA (wedlug programu spolecznego) miec chlopaka, bo inaczej byloby z nia cos nie tak (moze sciemniac) - wiadomosc, ze sie jej podobasz (i chce, abys byl dyskretny) - ustala swoje granice (zeby nie posunac sie za daleko) |  | | Thread Tools | | | | Display Modes | Linear Mode |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT -8. The time now is 09:07 AM. | |
|