The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice

Go Back   The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-29-2008, 12:51 PM
born2bewild born2bewild is offline  - Male

Default Moje Demonic Confidence - pare pytan...

Witam ;-)

Zamierzam za pare dni (pierwotnie mial to byc piatek, ale przeziebilem sie i moze mi sie to przeciagnac) rozpoczac DC i mam w zwiazku z tym pare pytan.

O DC dowiedzialem sie bardzo niedlugo po tym, gdy uslyszalem o spolecznosci, technikach, metodach itp.
Nie myslalem ze bede potrzebowal takiego kopa w swoim inner game, ze bede musial wykonywac tego rodzaju plany (sprawa typowa - approach anxiety do wyeliminowania). Zapoznalem sie wiec z czystej ciekawosci z calym planem.
A teraz zamierzam do niego przystapic, mimo ze juz znam wszystkie jego zalozenia i przeczytalem pare blogow jego uczestnikow.
Mam nadzieje, ze nie wyplynie to zbyt negatywnie na efekty. Zreszta sam fakt approachu, powinien "cos dac".

ok, do rzeczy - wypisze pare "rzekomych" problemow w planie demonic confidence, ktore napotkam na swojej drodze, do demonicznej pewnosci siebie

13 dzien - klub striptiserski
Nigdy w takim klubie nie bylem. Ale nie to jest najwazniejsze. Jestem NIEPELNOLETNI. 18 lat koncze dopiero za pare miesiecy.
Mozna wejsc do takiego klubu bedac niepelnoletnim?
Ewentualnie jak moglbym zastapic ten dzien ?...

19 dzien - "chcesz sie ze mna przespac ?" - przynajmniej 8 godzin w polu
Potrzebuje alibi . Zwykle nie wyjezdzam z domu (male miasto, chce wyjechac 100 km do "metropolii") na caly dzien bez powodu. Hmm, jade na zakupy, kolezanka organizuje osiemnastke tam czy jak ??

20 dzien - Przechodzisz wszystkie ćwiczenia od pierwszego do 19 jeszcze raz. Za każdym razem
zarzucasz sobie odpowiednie afirmacje. Robisz łącznie 3 cykle.

Nie rozumiem tego polecenia, kazde cwiczenie od samego poczatku ? hmm. a co z tymi dwoma godzinami wsrod "nieatrakcyjnych" kobiet, o klubu striptiserskim?

aha... czy w pierwszych misjach mam otwierac wszystkie kobiety ? gdyby braklo mi w otoczeniu atrakcyjnych to nie tracic czasu i otwierac wszystkie ? (tam w 1 z misji z kawa jest sprezycowane, ze podchodzimy tylko do ATRAKCYJNYCH, ale wczesniej nie jest napisane)

Z gory dzieki za odpowiedzi i poswiecony czas na czytanie ;-)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 01-29-2008, 02:02 PM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Dla mnie DC to strata czasu, chowam excusy do kieszeni i działam, adekwatnie do działania rosnie pewność siebie.

Pozdro,
Storm.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-31-2008, 01:44 PM

aktualnie mam straszne excusy... nie moge sie zebrac do kupy, jesli chodzi o podejscie...

glownie wkrecam sobie ze jestem za mlody, dla tej konkretnej laski (akurat wiekszosc ktore widze na miescie i ktore sa atrakcyjne >20.)

aktualnie dc naklada sie z technikami poruszonymi w 'deep inner game' De Angelo, poniewaz niektore cwiczenia polegaja tez na tym, zeby DOSTAC ODMOWE (chcesz sie ze mna przespac itp.) albo ODMOWIC (gdy ktoras sie zgodzi wypic z nami kawe - odmawiamy)
wiem wiem, moge to zrobic przy zwyklym approachu, ale jesli problem jest z samym approachem ?...

moze zabieram sie do tego od dupy strony, podchodzac na ulicy... badboy mowi ze podchodzenie na ulicy jest najlatwiejsze, natomiast mystery dorabia do podejscia na ulicy same problemy

anyway czuje ze wykonanie tego planu (i zrobienie tego - "chcesz sie ze mna przespac") bedzie dla mnie przelomem i poczatkiem nowego zycia

na zlosc sie mocno przeziebilem, a myslalem ze juz jutro zaczne... chyba dopiero od poniedzialku (jak dobrze pojdzie ...) dam rade zaczac.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-02-2008, 02:00 AM
Ret Ret is offline  - Male

jakbys mogl podaj przy okazji tematu jakies linki ogolnie o demonic confidence bo zaciekawil mnie caly plan a do tej pory slyszalem ze polega to jedynie na wyjsciu na maisto i zagadniu o cokolwiek 100 lasek (chicazby powiedzeniu czesc)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 02-03-2008, 04:50 AM

jutro zaczynam (jak wszystko pojdzie dobrze)
ciagle potrzebuje rzeczowych odpowiedzi na zadane pytania :-D
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...w+Go ogle&lr=
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 02-04-2008, 07:17 AM

postanowilem wklejac opisy moich akcji tutaj na forum, byc moze wkreca sie w to nowe osoby, a po pierwszym dniu stwierdzilem ze zabawa jest przednia :-D

Cel : wykonywanie approachy na ulicach, w barach, kawiarniach – wszedzie, gdzie znajduja się gorace laski. Otwieranie pojedynczych lasek i setow. Wyeliminowanie approach anxiety i paralizu przed podejsciem. Otwieranie NAPRAWDE GORACYCH I SEXOWNYCH DUP z demoniczna pewnoscia siebie.

DZIEN 1 - ZAJEBISCIE :-D. Nie myslalem, ze podchodzenie do ludzi może być takie zabawne. Być może to ziomek, z którym zaczalem to robic (calkowity spontan, szlismy po szkole w jednym kierunku i wkrecil sie w to) tak mnie napedza. Być może wkrece go w caly material. Może być dobrym wingiem.
A co do DC.
Zawahalem się z z 2 razy. Raz była zajebista laska i pomyslalem – TROCHE ZA LADNA DLA MNIE. Na pewno mnie splawi.
Ale blad ten wyeliminowalem przebiegajac przez ulice na druga strone i spotykajac swietna zylete. Zapytalem ja o godzine, nie miala zegarka. Mila, usmiechnieta, zawiedziona ze nie mogla podac mi godziny. Od razu lepiej się poczulem po tym „incydencie” :-D.
Miałem lekki opor, gdy jedna baba przedemna ogladala się caly czas o co tu chodzi, ale z czasem moglem to robic i przy paru zdezorientowanych widzach. Cale otoczenie przestalo istniec. Liczylo się tylko podejscie do ofiary. Po zakonczeniu poczulem się tak fajnie, ze czulem ze mogę wszystko. A już jutro nastepny dzien :-D

Nie jest to misja, która ma udowadniac mój HIGH status (np. zaczynanie rozmowy od PRZEPRASZAM, ktora godzina), ale zauwazylem wielokrotnie, ze mój bodylanguage kierowal się w strone lasek, gdy szly do przodu wyciagajac telefon, zegarek itp.
Pod koniec staralem się patrzec na „ofiare” przez ramie, nie otwierajac się na nia calym cialem (warto pielegnowac dobre nawyki).
Przy okazji zalowalem, ze było niewiele naprawde ladnych lasek. Z tego zmarnowalem 1 okazje. Nastepnym razem będę podchodzil do KAZDEJ ślicznej laski.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 02-04-2008, 07:54 AM
Storm_PL's Avatar

brawo, brawo, brawo!!!!! Trzymaj tak dalej i opisuj doświadczenia
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 02-04-2008, 10:18 AM
Aristocrati's Avatar
Aristocrati Aristocrati is offline  - Male

Taaa był czad. Ja osobiście miałem tylko zahamowanie przed jednym czynnikiem. Nie chciałem żeby targety słyszały że pytam innego targeta. Jutro poradzimy sobie lepiej. A edukacji nigdy dosyć, mam tylko nadzieję, że dotrwam do końca.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 02-05-2008, 07:24 AM

DZIEN 2 - NUDY :-D
w wielkim skrocie - monotonia podchodzenia. pare lasek (akurat w tym przypadku pare starych bab) wyburzylo ze mam koma. Jedna z usmiechem, ze to juz drugi raz pytam. Inna z kolei wyburzyla, ze znow ja pytam o to samo (stara zgryzliwa baba).
Oprocz "zaliczenia" zakonnicy wiekszych smiechow nie bylo :-D.

Excusow nie bylo. zadnych.

Zauwazylem ze mam predyspozycje do approachu "na agenta pogrzebowego".
W sumie ciezko jest mi otwierac z usmiechem na ustach (jesli juz sie pojawi, to jest on wymuszony i sztuczny).

Zauwazam ze mam coraz wiecej czynnikow w dupie. I o to chodzi, czuje ze ten program wniesie wiele dobrego w moj pickup.
(nie moge doczekac sie dnia 19 oraz pytania - "chcesz sie ze mna przespac".)
Jestem piekielnie ciekawy jak zamurowane beda laski . Dzieki temu jestem zmotywowany aby go skonczyc :-D.

Co do tego usmiechu, mam pytanie do Ciebie Storm... Jak approachujesz? Zawsze fun i cos aka bananek ? Jak sie wprawiasz w dobry nastroj przed podejsciem ? Mozliwe ze normalne approache (prawdziwych targetow, nie tylko tych z misji - typu xx kobiet w 30 minut ;-) zalatwia wszystkie moje problemy z powaga w trakcie podejscia (fajna l-ka to i od razu usmiech sie cisnie na twarz), bo to jest piekielnie monotonne)
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 02-05-2008, 11:42 AM
Storm_PL's Avatar

Born2bewild, zawsze miej usmiech przy podejsciu, nie mozesz wygladac jak seryjny zabojca Usmiech ma za zadanie pokazac ze jestes ciepłą i przyjazna osobą, ze jestes kontaktowy, ze czujesz sie swobodnie w towarzystwie kobiety, Mystery mowi, ze kolesie którzy sie usmiechaja, duzo ruchaja, usmiech przedewszystkim pozwoli sie kobiecie wyluzowac, poczuje relaks, a bez niego nie wzbudzisz attraction
Zwykle usmiech pozwala mi sie bardziej zrelaskowac.

Pozdro,
Storm.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules