Witam ;-)
Zamierzam za pare dni (pierwotnie mial to byc piatek, ale przeziebilem sie i moze mi sie to przeciagnac) rozpoczac DC i mam w zwiazku z tym pare pytan.
O DC dowiedzialem sie bardzo niedlugo po tym, gdy uslyszalem o spolecznosci, technikach, metodach itp.
Nie myslalem ze bede potrzebowal takiego kopa w swoim
inner game, ze bede musial wykonywac tego rodzaju plany (sprawa typowa - approach anxiety do wyeliminowania). Zapoznalem sie wiec z czystej ciekawosci z calym planem.
A teraz zamierzam do niego przystapic, mimo ze juz znam wszystkie jego zalozenia i przeczytalem pare blogow jego uczestnikow.
Mam nadzieje, ze nie wyplynie to zbyt negatywnie na efekty. Zreszta sam fakt approachu, powinien "cos dac".
ok, do rzeczy - wypisze pare "rzekomych" problemow w planie demonic confidence, ktore napotkam na swojej drodze, do demonicznej pewnosci siebie
13 dzien - klub striptiserski
Nigdy w takim klubie nie bylem. Ale nie to jest najwazniejsze. Jestem NIEPELNOLETNI. 18 lat koncze dopiero za pare miesiecy.
Mozna wejsc do takiego klubu bedac niepelnoletnim?
Ewentualnie jak moglbym zastapic ten dzien ?...
19 dzien - "chcesz sie ze mna przespac ?" - przynajmniej 8 godzin w polu
Potrzebuje alibi . Zwykle nie wyjezdzam z domu (male miasto, chce wyjechac 100 km do "metropolii") na caly dzien bez powodu. Hmm, jade na zakupy, kolezanka organizuje osiemnastke tam czy jak ??
20 dzien - Przechodzisz wszystkie ćwiczenia od pierwszego do 19 jeszcze raz. Za każdym razem
zarzucasz sobie odpowiednie afirmacje. Robisz łącznie 3 cykle.
Nie rozumiem tego polecenia, kazde cwiczenie od samego poczatku ? hmm. a co z tymi dwoma godzinami wsrod "nieatrakcyjnych" kobiet, o klubu striptiserskim?
aha... czy w pierwszych misjach mam otwierac wszystkie kobiety ? gdyby braklo mi w otoczeniu atrakcyjnych to nie tracic czasu i otwierac wszystkie ? (tam w 1 z misji z kawa jest sprezycowane, ze podchodzimy tylko do ATRAKCYJNYCH, ale wczesniej nie jest napisane)
Z gory dzieki za odpowiedzi i poswiecony czas na czytanie ;-)