Quote:
|
raczej ja dominuje w rozmowie, ale nie sciagam tematow na ten kierunek, bo mam jakos takie opory.
|
Za bardzo CI zalezy i nie chcesz spieprzyć? Dlatego nie schodzisz na te tematy które Cie interesują? No to powiem Ci, że właśnie pieprzysz rozmawiając o tym co tak naprawde Cie nie interesuje bo jak napewno sam możesz sie domysleć do niczego Cie takie postępowanie Cie nie doprowadzi i tak naprawde nie dowiedujesz się o tej dziewczynie rzeczy, które tak naprawde chciałbyś o niej wiedzieć.
Quote:
|
w szkole z nia rozmawiac na przerwach czy raczej tylko ograniczyc sie do czesc jak ja spotkam?
|
Spróbuj popatrzeć na to z punktu widzenia kobiety. Gdybyś był kobieta, która inwestuje w chłopaka, to czułbys się lepiej gdyby chłopak okazywał Ci zainteresowanie tylko po lekcjach a na przerwach gadał sobie tylko z kumplami i innymi koleżankami? Czy czułaby sie naprawde świetnie gdyby jej facet poświęcał jej czas, i tylko dla niej również w szkole? Nie mówie, że cały czas masz teraz przy niej siedzieć, ale zastanów sie czego od niej chcesz, jeżeli chcesz z nia do czegos dojśc to ona musi czuc bezpieczeństwo od Ciebie, oraz to, że jest dla Ciebie kimś wartosiowym, dlatego nie powinienes jej traktować w szkole zwykłym "cześć" bo poczuje się jak inne Twoje koleżanki, więc jesli olejesz ja w szkole to ona albo pomysli, że jej osoba Cie nie interesuje a tylko się bawisz, wtedy ona może z Ciebei zrezygnować bo nie będzie chciała bez sensownie tracić czas na inwestowanie w Ciebie i pójdzie do innego albo pomysli, że jestes excuserem i wstydzisz się pokazywac zainteresowanie jej w towarzystwie swoich kumpli i wtedy automatycznie ona kwalifikuje Cie jako dupe plus dzieli się tym ze swoimi koleżankami i jestes załatwiony z wiekszością lasek w szkole, he he (moze az tak tragicznie by nie było :P)
W szkole możesz rozmawiać z nia na tematy typu "co słychać?" "jak sie czujesz" "wiesz co dzis smiesznego moj kumpel odwalił na lekcji?" czyli tak aby pokazać jej, że ona nie jest CI obojetna i chcesz dzielic się z nia Twoim zajebistym światem, wedle uznania możesz zrobić tak, że poprostu idziesz z nia do swoich kumpli i rozmawiasz zarówno z nimi jak i z nią, pokazujesz jej wtedy, że nie wstydzisz się swoich znajomych, że nie wstydzisz się jej przed nimi i, że jest dla Ciebie kims wartościowym, a po lekcjach na spotkaniach zagłebiać się w jej osobowość, lub spędzać z nia czas na poznawianiu jej również w szkole i tam tez poznawać ja coraz bardziej - wedle uznania.
Quote:
|
i jeszcze przywala mnie to, ze jej kolezanki mnie obserwuja :P
|
Nie boj, jej kolezanki widza, ze wkoncu dzieje sie cos ciekawego i moga pogadac o czyms ciekawszym niz szminki, telenowele, plotki czy makijaż

One naprawde maja nudne zycie wiec moga byc troche nakrecone ta sytuacja bo wiele z nich chcialoby w takiej uczestniczyc, ja mam gdzies co moze pomyslec sobie kolezanka mojej kobiety, jezeli chcę to poprostu nadchodze i ją zabieram do mojego swiata, a z nia moze spedzac czas gdy nie ma mnie
Jednak jezeli to jej kolezanki to widza ze jej na Tobie zalezy wiec nie musisz sie niczego obawiac z ich strony
Pozdro,
Storm.