The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice

Go Back   The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-28-2008, 01:41 PM
TheDog TheDog is offline  - Male

Default dziewczyna ze szkoly

ostatnio zrobila sie ciekawa sytuacja. jakies 2 m-ce temu dziewczyna ze szkoly zalatwila sobie moj nr od mojej kolezanki. zagadala dopiero niedawno. (ona moze ma jakies 16 lat.) i nie wiem jak to teraz rozegrac. ja ja widzialem tylko na zdjeciach, w szkole na nia nie zwrocilem uwagi (sama mi mowila, ze sie do mnie smieje, a ja nie widze ). na gg sie fajnie gada, ale nie sa to rozmowy w strone kierowane w wiadoma strone, ale jednak fajnie. ja takie sprawy najczesciej spieprze, wiec zwracam sie do miszczow
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 01-28-2008, 02:44 PM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Stary, masz juz wszystko prawie jak na tacy, musiałbys sie bardzo postarać żeby to zjebać.

Rozmowy nie sa kierowane w wiadomą stronę? W takim razie zbyt mało dominujesz w tej relacji, natomiast to ona prowadzi rozmowy. Popracuj nad tym, cisnie mi sie tutaj na usta jedna z rad Davida X: "Jesli oddasz kierownice kobiecie - rozbijesz się." I tego właśnie sie trzymaj.

Masz u niej attraction, to ona zamiast siedzieć na dupie postarała sie o kontakt do Ciebie - ja bym ją za to docenił, bo wkońcu choć jest kobietą schowała ego do kieszeni i postanowiła sama wyjśc do Ciebie. Nie rób sobie w tym momencie żadnych wymówek i rozmawiaj z nia o tym co chcesz, otwarcie, pokaż jej, że dla Ciebie wygląd to nie wszystko i chcesz wiedzieć co dobrego może Ci zaoferowac jej wnetrze, zainteresuj się jej duszą, powiedz jej to za pomoca werbalnych słów, powiedz jej, że to Cie interesuje. Pokaż, że świat wewnetrzny kobiety jest dla Ciebie równiez ważna reczą - wtedy bedziesz inny niz wszyscy, bo wszyscy kolesie chca pokazać jakimi sa bezuczuciowymi kozakami i olewają tematy emocji, oraz tego co dzieje się w jej świecie. Również Ty otwórz przed nią swój świat. Jeżeli okaże się odpowiednia to pokaż jej, że jest dla Ciebie wartościową osobą.

Zrezygnuj z wszelkiego ściemniania, grania - srania, negowania, cwaniakowania, na tym etapie jest to kompletnie nie potrzebne i jeżeli pójdziesz w to, to postrzelisz się w nogę.

No i przedewszystkim zadaj sobie pytanie...czego tak naprawde od niej oczekujesz?

Pozdro,
Storm.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-28-2008, 02:54 PM

raczej ja dominuje w rozmowie, ale nie sciagam tematow na ten kierunek, bo mam jakos takie opory. chce na niej przede wszystkim potrenowac, dla mnie ona jest takie HB6 na zdjeciach.

w szkole z nia rozmawiac na przerwach czy raczej tylko ograniczyc sie do czesc jak ja spotkam? czytalem Twojego FR zimny kiss, ja bym tak nie potrafil na 1 czy 3 spotkaniu, a na 4 juz za pozno jest... nie mam doswiadczenia w rozmowie z dziewczynami na randkach i wtedy juz nie umiem narzucic swojej ramy.

i jeszcze przywala mnie to, ze jej kolezanki mnie obserwuja :P

moglbys zarzucic jakimis konkretami co do spotkan w szkole?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 01-28-2008, 04:37 PM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

Quote:
raczej ja dominuje w rozmowie, ale nie sciagam tematow na ten kierunek, bo mam jakos takie opory.
Za bardzo CI zalezy i nie chcesz spieprzyć? Dlatego nie schodzisz na te tematy które Cie interesują? No to powiem Ci, że właśnie pieprzysz rozmawiając o tym co tak naprawde Cie nie interesuje bo jak napewno sam możesz sie domysleć do niczego Cie takie postępowanie Cie nie doprowadzi i tak naprawde nie dowiedujesz się o tej dziewczynie rzeczy, które tak naprawde chciałbyś o niej wiedzieć.

Quote:
w szkole z nia rozmawiac na przerwach czy raczej tylko ograniczyc sie do czesc jak ja spotkam?
Spróbuj popatrzeć na to z punktu widzenia kobiety. Gdybyś był kobieta, która inwestuje w chłopaka, to czułbys się lepiej gdyby chłopak okazywał Ci zainteresowanie tylko po lekcjach a na przerwach gadał sobie tylko z kumplami i innymi koleżankami? Czy czułaby sie naprawde świetnie gdyby jej facet poświęcał jej czas, i tylko dla niej również w szkole? Nie mówie, że cały czas masz teraz przy niej siedzieć, ale zastanów sie czego od niej chcesz, jeżeli chcesz z nia do czegos dojśc to ona musi czuc bezpieczeństwo od Ciebie, oraz to, że jest dla Ciebie kimś wartosiowym, dlatego nie powinienes jej traktować w szkole zwykłym "cześć" bo poczuje się jak inne Twoje koleżanki, więc jesli olejesz ja w szkole to ona albo pomysli, że jej osoba Cie nie interesuje a tylko się bawisz, wtedy ona może z Ciebei zrezygnować bo nie będzie chciała bez sensownie tracić czas na inwestowanie w Ciebie i pójdzie do innego albo pomysli, że jestes excuserem i wstydzisz się pokazywac zainteresowanie jej w towarzystwie swoich kumpli i wtedy automatycznie ona kwalifikuje Cie jako dupe plus dzieli się tym ze swoimi koleżankami i jestes załatwiony z wiekszością lasek w szkole, he he (moze az tak tragicznie by nie było :P)

W szkole możesz rozmawiać z nia na tematy typu "co słychać?" "jak sie czujesz" "wiesz co dzis smiesznego moj kumpel odwalił na lekcji?" czyli tak aby pokazać jej, że ona nie jest CI obojetna i chcesz dzielic się z nia Twoim zajebistym światem, wedle uznania możesz zrobić tak, że poprostu idziesz z nia do swoich kumpli i rozmawiasz zarówno z nimi jak i z nią, pokazujesz jej wtedy, że nie wstydzisz się swoich znajomych, że nie wstydzisz się jej przed nimi i, że jest dla Ciebie kims wartościowym, a po lekcjach na spotkaniach zagłebiać się w jej osobowość, lub spędzać z nia czas na poznawianiu jej również w szkole i tam tez poznawać ja coraz bardziej - wedle uznania.

Quote:
i jeszcze przywala mnie to, ze jej kolezanki mnie obserwuja :P
Nie boj, jej kolezanki widza, ze wkoncu dzieje sie cos ciekawego i moga pogadac o czyms ciekawszym niz szminki, telenowele, plotki czy makijaż One naprawde maja nudne zycie wiec moga byc troche nakrecone ta sytuacja bo wiele z nich chcialoby w takiej uczestniczyc, ja mam gdzies co moze pomyslec sobie kolezanka mojej kobiety, jezeli chcę to poprostu nadchodze i ją zabieram do mojego swiata, a z nia moze spedzac czas gdy nie ma mnie
Jednak jezeli to jej kolezanki to widza ze jej na Tobie zalezy wiec nie musisz sie niczego obawiac z ich strony

Pozdro,
Storm.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 01-28-2008, 04:49 PM

dzieki nie spodziewalem sie tak obszernej odpowiedzi postarm sie z tego jak najwiecej wyciagnac szczegolnie jutro
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 02-13-2008, 12:48 AM
MAZZY137 MAZZY137 is offline  - Male

jeżeli jej koleżanki się interesują to znaczy, że jeżeli osiagniesz jakiś sukces z tym króliczkiem to zyskasz w ich oczach bardzo dużo i nawet w sytuacji kiedy rozejdziesz się z tą, to nadal masz otwarte drogi do innych po za tym na razie rządzisz--> stajesz się w ich oczach samcem alfa i masz wyjebane czy one cię obserwują bo to nie twój problem. traktuj je z dystansem ale nie pobłażliwie.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules