The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice

Go Back   The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice > Our Community > Seduction in Other Languages > Polish

Sponsors

Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language.

Discuss Pytanie :D at the Polish within the The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice; Siemka jestem nowy i mam pare pytan. wiec do tematu 1. czy mogl by mi ...
Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2008, 09:28 AM
newbielover newbielover is offline  - Male

Default Pytanie :D

Siemka jestem nowy i mam pare pytan.
wiec do tematu
1. czy mogl by mi ktos wyjasnic ten caly clang co to HB, MM, "otwieranie" "close" "set" "indirect i direct" itp.? wybaczie :P
2. Czy "Gra" naprawde pomaga w technikach podrywu? warto kupić?
3. Czy wyglad bardzo liczy sie dla kobiet?
z góry dzieki, i najbardzien interesuje mnie ten wasz slang, gdyby ktos mogl zrobic taki slowniczek i przykleic pomoglo by to wielu nowym
pozdro.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Old 07-20-2008, 10:43 AM
Storm_PL's Avatar
Storm_PL Storm_PL is offline  - Male

To jest pytanie o rzeczy które powinny byc oczywiste, może najpierw zanim będziecie drodzy Nowi Uzytkownicy uczestniczyć w pełnoprawnym zyciu forum, pośledzicie kilka wątków itd, zamiast zaśmiecać je niepotrzebnymi pytaniami.

1. Zanim zaczniesz zadawac pytania o oczywiste rzeczy poczytaj troche teoretycznego materiału.

2. Jak dla kogo.

3. TAK.

No i witamy w społeczności
Old 07-20-2008, 10:57 AM

czytalem i szukalem ale nie ma nigdzie napisane co oznacza ten slang
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 07-20-2008, 12:59 PM
Vorgrath Vorgrath is offline  - Male

Witamy w społeczności

Podaję Ci link do największej encyklopedii: http://www.sedupedia.org/index.php/S...zystkie_strony
Reply With Quote
Old 07-20-2008, 02:57 PM
Gali's Avatar
Gali Gali is offline  - Male

2- W technice "podrywu" najlepiej pomaga sam "podryw". Możesz przeczytać wszystkie książki świata o tenisie, ale koleś który nie potrafi czytać a weźmie godzinę lekcji na korcie ,rozjebie cię do 0.
3-Tak , liczy sie.
Reply With Quote
Old 07-20-2008, 09:49 PM
Vorgrath Vorgrath is offline  - Male

Quote:
Originally Posted by Gali View Post
2- W technice "podrywu" najlepiej pomaga sam "podryw". Możesz przeczytać wszystkie książki świata o tenisie, ale koleś który nie potrafi czytać a weźmie godzinę lekcji na korcie ,rozjebie cię do 0.
No ale tak samo jak i Gali robi, czyli czytaj też książki, powyższy cytat jest z książki Sharka .
Reply With Quote
Old 07-21-2008, 02:23 AM
Gali's Avatar

Czytanie dobrych materiałów jest jak najbardziej Wartościowe, Ale patrząc na całość uwodzenia z perspektywy czasu dostrzegam znacznie szersze spektrum możliwości i chę cie ostrzec newbielover że zaczynanie swojej przygody z PU od wkucia całej teori największych podrywaczy świata, czy tego chcesz czy nie okaże sie stratą czasu.

Jak na naszym przysłowiowym korcie.Świadomość tego jakim rotacją podana jest piłka podczas lotu jest ciekawą i wartościową informacją, mimo wszystko gówno ci ona da jeżeli nie potrafisz wtrafić w piłeczkę.

Praktykuj nawiązywanie i budowanie ciekawej interakcji z nowymi osobami każdego dnia, materiały czytaj dla własnej przyjemności i traktuj je jako źródło wartościowych wskazówek.
Reply With Quote
Old 07-21-2008, 11:26 AM

wlasnei o to mi chodzi, czy taka ksiazka moze byc punktem wyjscia z poczatkiem po przez praktyke, bo ja nie boje sie podejsc do dziewczyny, i zagdac ale najwiekszy problem mam z tym co mam mowic
Reply With Quote
Old 07-22-2008, 05:18 AM
Gali's Avatar

"1-Gra" to powieść a nie podrecznik. Wartość edukacyjna tej książki jest raczej nie wielka.Przeczytasz lub nie, nie widzę różnicy.

2-Powiem ci że każdy kursant jakiego szkoliłem miał taki problem,Pytanie "No dobra, a co mam powiedzieć jej potem" powtarzało sie za kążdym razem, sam miałem kiedyś taki problem , jest on jak najbardziej naturalny.

Problem znika sam kiedy nabierzesz wprawy w prowadzeniu konwersacji na różnorodne ciekawe tematy.Dojdziesz wtedy do wniosku że przechodzisz z tematu na temat niezwykle płynie i robisz to w fajny, interesujący sposób. Z czasem wyrobisz sobie też swoje "Topowe" tematy które opanowałeś do takiej perfekcji że przekazywanie wartości , kfalifikacje , negi będą sprytnie wplecione w kontekst twojej wypowiedzi. To wymaga praktyki.

F często mówi kursantom " gdy nie wiesz co powiedzieć , opowiedz lasce o tym jak sie robi twoją ulubioną sałatkę "
Reply With Quote
Old 07-22-2008, 07:04 AM

heh dzieki wielkie, to dalo mi duzo do myslenia , przeczytalem juz cala "gre" od wczoraj wieczor , troche jest tam podpowiedzi przynajmniej ja to wylapalem.
teraz mam duzo wieksze pojecie niz wczoraj juz rozumiem wiecej niz kiedy kolwiek. aha pytanko MM /SS/ czy DeAngelo? mi sie MM przypasilo,na otwieracze,bo szczerze nie chce hipnotyzowac czy uzywac NLP ;] :]
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules