| | | Polish A haven for those Pickup Artists of the Polish Language. | Discuss Nowa praca... at the Polish within the The Attraction Forums - Free Pickup and Dating Advice; Na te wakacje prawdopodobnie bede pracowal w sklepie odziezowym, marki nie podam, aby zbytnio nie ...  | 
07-02-2008, 12:23 PM
|  | | | | | | Join Date: Apr 2007 Age: 23
| | | Nowa praca... Na te wakacje prawdopodobnie bede pracowal w sklepie odziezowym, marki nie podam, aby zbytnio nie rozreklamowac, powiem jedynie ze popularna mlodziezowa ... w samym centrum miasta. Chcac nie chcac kontakt z kroliczkami bedzie codziennie ogromny... jakies wskazowki z Waszej strony? Nigdy nie bylem w takiej sytuacji... jest ona dla mnie nowa i to mnie dodaktowo nakreca  Mam nadzieje ze moge na Was liczyc
Pozdrawiam,
Don.
__________________ Emocje determinują percepcję... | 
07-03-2008, 09:26 AM
|  | | | | | | Join Date: Feb 2008 Location: Warsaw Age: 22
| | | Witam! coś długo nie było Cie widać na forum ...
Musze przyznać że jesteś w wyśmienitej sytuacji, na pewno będą przewijać się przez ten sklep dziennie tłumy ślicznych istotek :-D Otwieracz masz z głowy, wielki uśmiech i pytasz: "w czym mogę pomóc?" Jeśli odpowie NIE ... odpowiedziałbym coś w stylu: "jeśli jednak będziesz czegoś potrzebować bede tu i tu, albo pytaj o xxxx" i tu Twoje imie. Jeśli odpowie TAK to moze: "no dobra, ale musisz powiedzieć mi jak masz na imie, w tym sklepie jest taka zasada, ze musimy poznać klienta żeby mu dobrze doradzić" ;-) Co do domkniecia to w gre wchodzi chyba tylko #close. Jak coś kupi albo ma zamiar kupić, to powiedz że w promocji (np. do tej bluzki czy spodni) jest możliwość umówienia sie z Tobą/pójścia na spacer/itp. itd. albo po prostu ze konczysz o tej i o tej i jak chce zebys ją później zabrał w jakieś ciekawe/fascynujące miejsce niech zostawi nr.
Mam nadzieje, że choś troszke pomogłem, na pewno wypróbujesz wiecej opcji i schematów, ograniczeniem jest tylko wyobraźnia :-p, i sie będziesz z mami nimi dzielił!
cheers!
__________________ This is the way of life!
Warnings: 1 |
Warning Level : 4
| 
07-03-2008, 11:10 AM
| | | | | | | Join Date: Sep 2007 Location: Poland / Wroclaw Age: 21
| | | Quote:
Originally Posted by kaban Otwieracz masz z głowy, wielki uśmiech i pytasz: "w czym mogę pomóc?" J
| Kaban myślę, że lepszy otwieracz byłby taki, który nie pozwalałby na odpowiedź, właśnie jednym zamykającym wszystko słowem: Nie.
Wydaje mi się, że już lepiej byłoby podejść i: "Tak, też jestem tego zdania, że ta bluzka będzie idealna", wiesz coś w ten deseń.
Pozdrawiam. | 
07-03-2008, 01:08 PM
|  | | | | | | Join Date: Feb 2008 Location: Warsaw Age: 22
| | | Quote:
Originally Posted by Vorgrath Kaban myślę, że lepszy otwieracz byłby taki, który nie pozwalałby na odpowiedź, właśnie jednym zamykającym wszystko słowem: Nie.
Wydaje mi się, że już lepiej byłoby podejść i: "Tak, też jestem tego zdania, że ta bluzka będzie idealna", wiesz coś w ten deseń.
Pozdrawiam. | No tak ... masz racje, zazwyczaj jak ktoś do mnie pochodzi w sklepie i pyta czy w czymś pomóc to mówie nie, no chyba że to jakaś atrakcyjna ekspedientka :-P
Więc podpisuje sie pod Twoim pomysłem, żeby stosować otwieracze tego typu
cheers
__________________ This is the way of life!
Warnings: 1 |
Warning Level : 4
| 
07-04-2008, 01:59 AM
| | | | | | | Join Date: Jun 2008
| | | Vorgrath, gdyby kazdy sprzedawca uzywal twojego otwieracza, to sprzedaz wzroslaby drastycznie.  Niestety, nie wszedzie czegos takiego ucza. |  | | Thread Tools | | | | Display Modes | Linear Mode |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT -8. The time now is 08:22 PM. | |
|